resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33034
    geride bıraktığımız fenerbahçe maçında şahsi hırslarının kurbanı olduğunu düşünüyorum. normalde hoca bu tür maçlarda alması gerektiğini minimum riske girerek alacak anlayış ve takım kurgulardı. bunun en büyük kanıtı 12 mayıs 2012. lakin fenerbahçe'ye son darbeyi vurmak istemesi mi, ali koç ile olan sürtüşmesinden ötürü bu maça ekstra hırs beslemiş olması mı bilemiyorum, orta sahayı göz göre göre rakibe vermesini ben kabullenemiyorum, kusura bakmasın.

    rakip 5 orta sahayla çıkarken bizde sadece berkan vardı o bölgede. ilk yarıdaki görüntü ve 35'lik mesut'tan yediğimiz kontra golü aslında gerekli hamleyi yapması için yeterli sebeplerdi fakat hoca bunları yapmak için 65'e kadar bekledi. bu taylan ve diagne hamlelerinin ne kadar doğru ve isabetli olduğunu da kalan bölümdeki tek kale oyundan gördük zaten yeterince. sonuç olarak 45-65 arasını çöpe atmış olduk.

    bir de gerçekten değişikliklerde standardı yok; morutan çok iyi oynarken 45'te almayı huy edinmişti, fenerbahçe maçında sahanın en kötüsü morutan'dı. ayağına alıp da faydalı kullandığı tek top yokken, bütün topları ezerken veya kaybederken morutan'ı 65'e kadar sahada tutmayı yeğledi. keşke hoca'ya bunları söyleyebilecek yardımcıları olsaydı diyebiliyorum sadece.

    (bkz: 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın