resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33034
    tıpkı son iki sezondur olduğu bu sezon da yaptığı hatalar için hesap vermeyecek teknik direktör. koskoca galatasaray camiasında kulübün başkanı dahi hatalarının hesabını veriyor ama fatih hoca hep bir şekilde sıyrılıyor.

    21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçında bile isteye maçın sonunda oyundan atılmasının hesabını da vermeyecek mesela. ben hayatımda bu kadar az hesap veren başka bir kişi görmedim. hesap vermekten kasıt, sorgulanabilir olmak. çıksın anlatsın kardeşim biz 2.5 senedir oynadığımız 150 maçın neden sadece 30 tanesinde iyi top oynadık gibi. üç yılda 60-70 milyon eur para harcamış, hala ara transfer dönemini bekliyoruz mesela.

    hoca 2 sene boyunca her hafta forvetim yok diye haykırdı, -çoğu kez haklıydı da- başarısız sonuçları da nispeten buraya yıktı e bu sene bakıyorsun elinde safkan iki tane forvet var, adamlar forma yüzünü unuttu. son on dakika oyuna sokuluyor ki maçı çevirsinler.

    ben bir organizasyonda herkesin hesap verebilir durumda olmasını isterim. nasıl ki başkan bile çıkıp divanda hesap veriyorsa, dediğim gibi hesaptan kastım çıkıp neleri neden yapamadığını anlatsın bize. üç yıldır ısrarla başarısız olan bir teknik direktöre dünyanın neresinde olursa olsun hocam neden olmuyor bize bir anlat denir. bugün guardiola üç yıl üst üste city'i şampiyon yapamasin, gönderilir. klopp, liverpool ile üç yıl şampiyon olamayıp ikisinde de ilk üç dışında kalsın bir acaba denir. dünyanın her yerinde bu kadar olağan bir sebep sonuç ilişkisinde konu fatih terim olunca neden sorgulamaz, hesap sorulamaz oluyor gerçekten aklım almıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın