resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 32850
    yine diyorum maç motivasyonu değişen hocamız.

    lazio maçına hazırlandığı gibi karagümrük maçına hazırlanmıyor. bunu da gönlüm çok ferah söylüyorum çünkü avrupa'daki takım galatasaray ise ligdeki takım galatasaray değil. replikası olabilir anca.

    kendisine niye oynatamıyorsun, niye şöyle niye böyle diye söylemenin gram faydası da yok.

    babel de babel. yahu kaç yaşına gelmiş adamı sen kazansan ne olur kazanmasan ne olur. madem geleceğin galatasaray'ı kuruluyor canım hocam ne işimiz var babel'i kurtarmak ile ? babel yerine o kadar arkasında durduğumuz oğulcan'ı kurtarmayı denesen ya? o da babel gibi en fazla 80 dakika sahada kalır sonra da çıkardı oyundan.

    not: babel o golü yapsa idi eminim babel'i kazanmanın faydalarından konuşacak idik.

    rakiplerinin forvetleri serdar-berisha, cornelius-djaniny, kenan-batsu.

    senin forvetleri diagne-halil-mohamed.

    gol atmak için en fazla çeşit sende. ama yok.

    istediği oyun böyle oyuncularla olmuyor. city bile zor oynuyor demenin de bir manası yok. zira sen 10/10 futbolcuları alamazsın. hem ekonomik durumun elvermiyor hem bu oyuncular bu lige gelmez. bu durumda pratik olması ile ünlü hocamız neden bu pratikliği gösteremiyor?

    buna da gelecek için bir oyun oturtmaya çalışıyor diyecekler de iki üst satırdaki babel kısmını tekrar okusunlar.

    takıma sonuna kadar sabır edilmelidir. yeni takım. genç takım. ama aynısı maalesef hoca için geçerli değil.

    hatta iddia ediyorum kendisini gelsin tv'den karagümrük maçını izlesin. takımın başındaki hoca kim olursa olsun eleştirecektir.

    bir diğer husus ise sürekli oyuncu eleştirmesi. sürekli oyuncu suçlanmaz. kaybetmeyi sürekli oyunculara bağlayacaksak kazandığımız da teknik direktör tebrik edilmez. bu farkı hala anlayamadık.

    2 ay önce bu takıma sabır etmek gerekli demiştim. sanırım sevgili ege abi de yellowredwall'un youtube yayınında - kaide- oyunun oturması için kasım- aralık ayını işaret etmişti. oyun oturmaz ise başka şeyler de konuşabiliriz.

    lütfen canım hocam. sen koca fatih terim'sin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın