resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32896
    bence taraftar yanlis degerlendiriyor yorumlari.

    ben fatih hocaya hayran biriyim. ve sagligi yettikce de kenarda kendisini gormek isterim. ancak anlatamadigimiz baska seyler var.

    hocanin guzel bir seyler yapmak istedigini de goruyoruz ancak hocanin oynatmak istedigi futbol 9/10 kalite gerektiriyor ama bizim takimin kalite ortalamasi tas catlasa 6/10. boyle olunca da hocanin oynattigi oyundaki israr anlamsiz top kayiplari, yenilen sacma goller ve kaybedilen kritik puanlar olarak geri donuyor bize. surekli degisen santrafor yapisiyla ozguvenin en kritik oldugu yer olan forvet hattinda asla bir seviye yakalayamadik. bir gun 11 baslayan adam ertesi mac yedekten bile girmiyor bazen. bu kadar agir rotasyonlari bizim gibi genc ve ozguven problemi olan oyuncular barindiran takimlar kaldiramaz. bu durum kadar belliyken neden hala hem rotasyonda hem de 6/10 bile oynamakta zorlandigimiz pas futbolunda bu kadar direttigini anlayamiyoruz. bu bizi ne hoca dusmani yapar ne de icinizdeki irlandali yapar. avrupada daha cok gecis oyununa yakin bir seyler ortaya koydugumuzda, daha etkin oldugumuzu bu kadar net gormusken hala ligde beceremedigimiz pas oyunu israriyla puan kaybetmeye devam ettikce kendi ayagimiza sikiyoruz.

    sampiyonluk icin en ciddi adaylardan biriyiz. bunu ben degil puan tablosu soyluyor. uzay takim besiktas ve transfer sampiyonu fenerbahceden geride degiliz. trabzonspor ne kadar fark acmis da olsa ligin boyunun uzunlugu dusunuldugunde illaki girecekleri bunalimlar ve asamayacaklari travmalar yasayacaklarini unutmamaliyiz. yani sampiyonluk icin bu kadar genc bir kadroyla bu kadar elverisli bir ortam yakalamisken ligde anlamsiz puan kayiplari yapmamaliyiz. bu kadar basit puan kayiplari yaptigimiz gorunce de dogal olarak uzuluyoruz ve tepki veriyoruz. defanstan cikarken yedigimiz kacinci golu izledik acaba bugun? ve daha onemlisi daha kac tane izleyecegiz? daha kac kez kahrolacagiz? ayni seyi 100 kere deneyip her seferinde farkli sonuc beklemek ne kadar gercekci?

    yoksa hocaya guvenimiz de sevgimiz de tam. ama artik yeni bir seyler denemenin zamani gelmedi mi hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın