resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32889
    bir kaç haftadır maç sonlarında başlığında maksimum 5 girdi olan hocamız bu akşam 80 küsur girdi almış demek ki galatasaray puan kaybetmiş. umarım hoca gider farioli gelir de kendisinin başlığında soğuk bir sivas deplasmanında bırakılan 3 puanda mayısta antalya'nın kuru zeminde bırakılan 2 puanda da akli dengesini kaybetmişe getirilen girdiler okuruz burada. gerçeklik ile bağını kaybetmiş biri varsa galatasaray taraftarıdır. 7 kasım 2021 fatih karagümrük galatasaray maçında iyi oynadık biz. ocağa kadar sabredemeyiz şampiyonluk gider diyenler falan var allah aşkına bu takım kaç kez ocaktan sonra şampiyonluk aldı. şampiyonluğu alamasa da puan farkını eritip rakiplerinin bir tarafını yaktı.

    anlamıyorum gerçekten, arkadaşlar siz geçtiğimiz 3 senede "pas futbolundan illallah ettik direkt oyun istiyoruz" demiyor muydunuz? alın işte direkt oynanan oyun bu. mis gibi gençlerle oynuyoruz. siz bu geçişi sancısız olacağını mı sanıyordunuz. genç oyuncu eşittir tecrübesiz oyuncudur. tecrübesiz oyuncu da son kararlarda çatır çatır hata yapar. bugün herkes görevini yaptı. karagümrük gibi oyunu oturmuş kalitesi ortada bir takıma karşı oyunu vermedik. fark karagümrük tecrübesiyle az şans yakalayıp yüksek yüzdeyle çeviriyor sen genç oyuncularının enerjisiyle çok şans bulup az yüzdeyle çeviriyorsun.

    farkımız tecrübe işte arkadaşlar. 2018-2019 sezonunu biz tecrübemizle aldık. başakşehir 2019-2020'yi tecrübesiyle aldı beşiktaş 2020-2021'i tecrübesiyle aldık. ama bu takımlara bir sene sonrasına bir bakın 2019-2020'de galatasaray 6*. başakşehir 2020-2021'de 12. ve bu sene beşiktaş'a bir bakın. tecrübeli takım da işte süreklilik getirmiyor. biz bu yüzden genç takıma döndük süreklilik için. biz ne diyorduk? bu takım oturunca bir başka olacak diye. genç takımlar birbirine ve taktiğe tecrübeli takımlar kadar hızlı alışamaz. zaten tecrübe dediğimiz olay da bu.

    korner yangınını ise gülümseyerek karşılıyorum. kornerler şampiyon yapsaydı fener her sene şampiyon olurdu. duran top önemlidir, evet katılıyorum. ama duran top hiçbir şekilde set oyunu kadar önemli değildir, olamaz. o yüzden herkesi sükunete davet ediyorum. şu an teknik direktör değişikliği sadece yıl kaybına yol açar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın