resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32887
    kendisine guvenim tam.

    sezon basi psv’ye elenirkenki kadromuz, ondan 2 ay onceki kotu herhangi bir macimizda ayri ayri 10’larca entrylik elestiri almis topculardan olusuyordu. bunun galatasaray’da ne isi var, bundan kim komisyon yedi vs. tonla zirva. hos gerci ayni iddialar baska topcularin ilk maclarinda da dile getiriliyordu ama ayni oyuncuyu bugun 10 milyona satani hain edecekler.

    mesela marcao-kerem olayindan sonraki surecte internette sozlugumuz de dahil rahat yuzlerce yorum okudum “kerem olayinda astik kestik bir fevrilik yaptik, kusurumuza bakma marcao iyi ki gonderilmemissin” temali.

    o yuzden analizden uzak, anlik akla esenin yazildigi olumlu veya olumsuz -ama ozellikle olumsuz- entrylerin bir hukmu yok. dileyen diledigi yangini cikarsin. takimda sezon baslangicinda iyi gitmeyen eksik seyler listesi yapsak, bugune geldigimizde o listeden cogu maddeyi silmemiz gerekecekti. hala daha silinmesi hayati onem tasiyan seyler var ve de kendisinin bu sorunlari ortadan kaldiracagina olan guvenim de bir taraftar olarak sonsuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın