• 33
    geyik felan değil gayet doğru bir olay. halil ibrahim dervişoğlu bile fiziği yetersiz diye ingiltere de zorlanıyor. tamam ingiltere çok ayrı mecra lakin özellikle teknik olarak yetersiz topçular bu vaziyet de kendini geliştirmezse kaybolup gidiyor. tabi teknik bir oyuncu fiziğini de geliştirirse daha farklı boyuta evriliyor.

    en basiti geçen yıllar ligimizde bile bu konuda problemler yaşadık her ne kadar ayağı düzgün abilerimiz sahada olsa da özellikle avrupa da dayak yedik resmen. çikaldau, berkan, barış alper vs gibi isimler sadece genç oldukları ve yetenekleri oldukları için mi alındı sanıyorsunuz? maalesef yanılıyorsunuz.

    artık günümüz futbolu fizik kaliten kötüyse istersen 10 tane messi koy bir cacık olmaz. avrupa da birçok altyapıya yatırım yapan kulüpler beslenme düzeninden, güç antrenmanlarına kadar birçok çalışma yapıyor. 10 yaşında ki hollanda'lı bir çocuk proteinin dibine vururken bizim çocuklar makarna yiyip antrenmana geliyor. biz de olay sadece yabancı sınırı diye kendimizi avutaılm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın