• 843
    çok fazla romantikliği yapılıyor. 3.fatih terim dönemindeki efsane 4-4-2 de kilit adamlar elmander ve necati. ikisi de ortasaha kadar koşan ve ortasaha oyuncusu kadar teknik adamlardı.

    kanatlarını da ortasaha profilinde adamlar seçince aslında 4 defans 6 ortasaha ile oynuyor. prime selçuk ve felipe melo ile ortasahayı toparlamak için yeterken hem savunma anlamında hem yaratıcılık anlamında üzerine birbirine yardımı hiç eksik etmeyen taktik disiplini yüksek kanat ve forvet hattı oluştu.

    o rüya takımın yaptığı en güzel olay ise pres becerisiydi. takım bıkmadan usanmadan presini yapıyordu. presi yapmayan burak dahi olsa kadroda kendisini bulamıyordu. şimdi bizde bunu bilinçli yapabilecek tek forvet var. o da halil ama kendisi sahada yürümeyi seçenlerden. mostafa biraz yapmaya çalışır ama 5-10dk saha da o da ondan sonrasında hayalete dönüyor, diagne'yi anlatmaya gerek yok herhalde.

    kanatlara gelince kerem de, morutan da çizgiye basmak isteyen adamlar. onların defansif katkıları bir kanat forvetten ziyade iç oyuncu konumuna gelmeleri gerekir.

    tüm bunları toplayınca forveti koşmayan, kanatları içe değil de çizgiye konumlanan takımda savunmayı sadece 6 kişi ile yaparsın. 2021-2022 kadrosundaki galatasaray futbol takımı bu oyunu oynayamaz. öğrenebilir ama şu an oynaması pek mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın