resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32758
    taktik ve planlama olarak eskisi gibi olmadığını bildiğimiz ancak 25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçıyla en başarılı olduğu konu olan otorite olarak da geriye gittiğini gördüğümüz teknik direktör.

    öyle bir takım düşünün ki denizli’de en kritik anda penaltılar kaçıyor, penaltı kaçınca takım arkadaşı, penaltı kaçıran oyuncunun üstüne yürüyor, penaltıyı kaçıran adam ağlıyor. öyle bir takım düşünün ki bir diğerine sus işareti yaptığı için takım arkadaşı kendisine tekme tokat dalıyor. öyle bir takım düşünün ki başakşehir maçında frikik için kavga ediyorlar. öyle bir takım düşünün ki darıca maçında takım arkadaşları birbirinin eline vurup frikik atmak istiyor. ve son olarak öyle bir takım düşünün ki forvet oyuncusu takımın hâlihazırda penaltıcısı olan oyuncunun elinden topu alıp “ben atacağım.” diyor. 80. dakikada bir derbide penaltı kaçırıyor.

    tüm bunlar yaşanırken teknik direktör olayları izlemekle yetiniyor. evet, burası galatasaray futbol takımı. burada teknik direktör, oyuncu seçimlerini taraftara karşı koz olarak kullanır. her isteyen penaltı atar. kağıtta yazan duran topçu önemli değildir. yazık.

    daha dün fatih terim yönetiminde futbol oynayan adamların bugün çalıştırdığı takımlarda bile böyle olaylar yaşanmazken fatih terim’in çalıştırdığı galatasaray futbol takımında yaşanıyor. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın