resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32757
    futbol şubesinde başkanla başbaşa bırakılması, takım planlaması anlamında bize pahalıya patlayacak gibi duran teknik direktörümüz.

    sene başından beri, hocamız ve ekibi tarafından tabiri caizse hor görülen bizler, bas bas 6 numara, yaratıcı merkez orta saha ve güven veren yedek türk kaleci eksiklerini defaatle dile getirmemize rağmen konuyla ilgili hiçbir şey yapılmadı. geldiğimiz durum an itibariyle ortada.

    merkez üçlümüz asla şampiyonluğa oynayacak seviyede değil dedik, bazen kaleye türk kaleci atıp yabancı hakkını daha farklı opsiyonlarla kullanabiliriz dedik ama kimseye dinletemedik. büyük maçlarda kontra atak oynayan bir takıma döndük resmen. merkez üçlümüz cicaldau hariç asla oyunun hakimiyetini ele alabilecek bir üçlü değil. set oynayamıyoruz, atak devamlılığı için dönen topları toplayan 6 numaramız yok. 2’nci bölgeden 3’ncü bölgeye dikine pas atabilecek yaratıcı orta sahamız da yok. hal böyle olunca 10 haftası geçen ligde %50 galibiyet oranındayız ki kazandığımız maçları nasıl kazandığımızı hepimiz biliyoruz.

    söz konusu bu durumun sorumluluğu tamamen kendisindedir. saha içinde iyi bir taktisyendir ama takım planlaması konusunda ciddi hatalar yapmış ve olmayacak adamlara güvenmiştir. şimdi yine ocak ayına işaret etmiş ve yapılacak takviyelerden bahsetmiştir. bu kaçıncı hocam? bu kaçıncı sayın burak elmas yönetimi? ne zaman bu kulübün başına profesyonel bir sportif direktör getireceksiniz? olmuyor işte. kaç transfer dönemi geçti, hala bir sonraki transfer söneminde arıyoruz çareyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın