resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 32654
    ülke futbolunun bir numarası. ıkincisi de mustafa denizli'dir. şenol güneş kendisiyle aynı yıllarda teknik direktörlüğe başlamıştır ama fatih terim'in kadrosu ve oyun planıyla dünya üçüncüsü olmak dışında ne başarısı var bi de şu şikayet ettiği yabancı konusu varken çoğu yabancılarla şampiyonlar ligi gruplarını geçmesi dışında. fatih terim vizyon sahibidir. gençleri oynatması ve onlara güvenmesi başka bir konu. ülke futbolunu averaj takımından çıkarıp euro 96'ya götürmesi bile başlı başına netflix belgesel konusudur.

    fatih terim her şeyi dogru yapmıyor ve eleştirilemez de demiyoruz ama bu adam inat ve hırslarıyla futbolu kafaya bu kadar takmasa su an muhtemelen hala san marino muamelesi görüyorduk ülke futbolu olarak.

    eleştiri yapın ama eleştiri altında hakaret edecekseniz hangi takım taraftarı olduğunuzu bir düşünün sonra yapın eleştirinizi.

    biz diğer takımlarından farklıyız. bjk veya fb ye tüm sene 1-0 yeneceksin maçları hep defans yapacaksın ama güzel futbol oynamadan şampiyon olacaksın deseler balıklama atlarlar. * bizde iyi futbolda bekleniyor. sonra daha iyi futbol. en azindan bu yönde çaba. bu yüzden eleştiri dozumuz artıyor. peki bu daha iyisini daha fazlasını daha çok hücumu düşünmeyi bize kim aşıladı?

    şu an futbolumuz güzel değil ve emekleme döneminde. sonra yürümeyi öğrenecek. koşmaya zaman var. lütfen zamanı gelince hocaya ne eleştiri yapacaksanız yapın. kaç sezondur takımın başında ama devrim bu sezon başladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın