• 65
    bazı kanserli maçlar vardır, başınıza bela olurlar. 3 ekim 2021 çaykur rizespor galatasaray maçı da onlardan biriydi; şu noktada, bu sloganı canlı tutmak isteyenler, elbette 8 hafta sonunda takımın 8'inci oluşunu ve elle tutulur bir oyun oynanamayışını (ki terim de bunun farkında) sineye çekmek istemiyorlar sanırım. bunu son iki seneye dayandıranlar bile var ki ben bu kadarını haksızlık olarak görüyorum şahsen.

    özellikle barca-real kapışması sonucu, son on yıla damga vurmuş güçlü takım hegemonyaları günümüzde yıkılmıştır. takımlar ve oyuncular, bu yoğun maç tempolarını kaldıramıyor. sürprizler daha çok yaşanıyor eskiye göre. süper lig lideri fb, kendi sahasında olimpiyakos'tan 3 yedi; aynı ligte, grubun en zor deplasmanından beraberlik çıkardık. saçma sapan puan kayıpları yaşamamız, takımın oturmayışından ileri gelmekte ve bunu tüm takımlar yaşamakta, yaşayacak. bir oyun planımız oturmaya başlarsa alışkanlıkla kazanabiliriz.

    genç takımın dişlilerinin yerine oturmasına yardımcı olmasını beklediğimiz yıldız oyuncularımız veteran gibi takılmayıp biraz parlayabilseler, daha kolay olurdu. fakat olmadı şimdiye dek işte. böyle bir takım yokken "gençleri koysunlar ya" diye atıp tutardık. takım genç şu an; yine de, futbol sadece enerji değil, biliyorsunuz ki.

    özetle, gelecekte tutarlı olmak adına, bu sloganı, böyle bir maçın ardında dahi savunmak biraz yersiz bence. terim'in geçiştirmelerine son zamanlarda çok maruz kaldık biliyorum, ama sekizinci haftada, özellikle terim'den böyle bir şey istemek/beklemek, taraftar duygumuzu bölmekten başka bir işe yaramayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın