• 63
    marsilya deplasmanından 3 gün sonra oynanan ve galip bitirilen rizespor maçı sonrasında dillendirilmesi hoş değil. uefa avrupa ligi maçları perşembe oynanıyor hatta bizim marsilya maçı saat 22.00'da başlamıştı. maç yaşanan taraftar olayları ile beraber maçın resmi olarak bittiği tarih cuma gününe denk geliyor.

    takım o gün sabah 6'da istanbul'a dönmüş ve o gün zaten izinliymiş. geriye sadece bir gün kalıyor. o da cumartesi. cumartesi günü de zaten rize'ye gitmek zorundaydık. kendi kendinize rize'ye bilenip 10-0 kazanalım demek kolay ama işin gerçekleri var.

    oyuncular cuma sabah 6'da havalimanından eve dönüp o yorgunlukla akşama kadar uyumuşlardır zaten. cumartesi de rize'ye uçtuklarına göre hiç durmadan biraz uyuyup seyahat ettiler sadece. avrupa deplasmanı sonrası bu tür pazar deplasmanları hep zor olacak. özellikle yedek kulübesi bu kadar güven vermezken. rotasyon maalesef iyi gelmiyor.

    insaflı olmak gerek. bu işe yıllarını vermiş, galatasaray efsanesi de hepimizden iyi anlıyor bu işten. efsanen ocak ayını işaret ediyorsa efsanenin dediğini dinlersin. 3 gün önce marsilya'yı kitledi adam. hücumda da gereken antrenmanları yaptırabildiğinde onu da çözecek. bence bir planı var ve o yüzden istifa etmemeli. istifaya da davet edilmemeli.

    kadro yeterli deniyor ancak kerem aktürkoğlu'nun henüz olmamışlığı, halil dervişoğlu'nun brentford fc forma bulamayışı, diagne'nin tutarsız oyun tarzı, yedlin'in ne derece vasat bir adam olduğu gerçekleri de unutuluyor.

    ilk 11'inde bile bir sürü henüz yeterli olmaktan uzak bir çok oyuncu bulunduran teknik adam istifaya davet edilemez. yedek kulübesine girmiyorum bile. ligdeki büyük rakiplerinin maaş bütçesi ile şuan elinde bulundurduğu en iyi ilk 11'in maaş bütçesine bakarak anlayabilirsiniz.

    (bkz: 3 ekim 2021 çaykur rizespor galatasaray maçı)
    (bkz: 30 eylül 2021 marsilya galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın