• 333
    çelişkili bir adam değildir kendileri. üç beş dakika oynatıldığında sahada gördüğü bir adam hakkında fikir beyan etmişken, aynı adamın 90 dakika oynadığı maç sonrasında zizonkovac'ın oyuncusu dos santos hakkında yazdıklarına da bakmak lazımdır.

    ------alıntı-------

    "benim salatalık sandığım dos santos, kasımpaşa'nın açık defansı önünde muhteşem sprintleri ve pasları ile beni mest etti. gerçi bir de kapalı defans karşısında yapacaklarını ileride görmemiz lazım. sprintleri mükemmel ama yakaladığı fırsatları kullanmak isterken ayaklarına tam hakim olamadı. eğer onu da becerebilirse başlığının altına okkalı bir özür yazısı döşeneceğim. onu geçtim, bu adamın bugün sahadaki oyununu görünce her ayağına top geldiğinde rijkaard'ı andım. bu adamın hali buysa iki gün evvelki atletico maçında 90+2 de oyuna alınması komik. komik olmasının yanı sıra galatasaray'ın avrupa vizyonuna resmen ihanet. rijkaard önceden verdiği beyanatta belirttiği üzere, galatasaray iki-üç kulvarda birden koşmasın, sadece milli lig de kalsın diye resmen satmış takımı. dos santos'un bugünkü performansı bize bunu gösterdi."

    ------alıntı----------

    (bkz: #325944)

    bu adam böyle bir futbolcuysa bundan utanması gereken adam zizonkovac değil, her gün dip dibe olduğu ve uzun zamandır şahsen tanıdığı bu adamı iki gün evvelki avrupa kupası maçında oynatmayan teknik direktördür.

    haaaa.. ayrıca, zizonkovac bu sözlükte hangi iddiayı ortaya koyduysa sonunda haklı çıkmıştır. herkes gibi bu olana gözlerini yumup ihanetin ortağı olmak istememektedir.

    not: silindi ama tekrar düzenleyip yazmak zorunda kaldım. umarım bu sefer formata uygundur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın