resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2341
    kendi durumumuza zaten takılmış durumdayım da sağolsun büyük kaptan beni daha da derin düşüncülere daldırıyor.

    çağdaş atan'ın 2 maçta 9 gol yeyip ayrılmasından sonra milli arada 6 eylül 2021 tarihinde alanyaspor kendisi ile sözleşme imzaladı. bir önceki sezon alanyaspor'un 3 önemli orta sahası * ve 2 as stoperi * gitmiş, yerlerine orta sahada fatih aksoy ve umut güneş isimli iki genç, stoper olaraksa yeni gelen nemanja milunovic ve chidozie awaziem isimli oyuncular oynuyor.

    alanyaspor'un ilk 11'inde görev alan yeni isimler ve takımlarına katıldıkları tarihler aşağıdaki şekilde:

    chidozie awaziem 8 eylül,
    emre akbaba 6 eylül,
    cristian borja 8 temmuz,
    nemanja milunovic 1 temmuz,
    famara diédhiou 19 temmuz,
    daniel candeias 1 temmuz,

    alanyaspor'un 2021-2022 yaz transfer dönemindeki faaliyetleri de şu şekilde:
    https://www.transfermarkt.com.tr/...11282/saison_id/2021

    alanyaspor 5.4m euroluk oyuncu satmış, 488bin euro bonservis harcayarak da baştan aşağı kadrosunu yenilemiş. bülent korkmaz'ın tabi bu olaylarla hiçbir ilgisi yok, çok yüksek ihtimal çağdaş atan'ın da yoktu. başkan-menajer ilişkisinden kafasına göre oyuncu yağdırılıyor kulübe. 6 eylül günü hayatında ilk defa gördüğü, daha 1 hafta önce hatayspor'dan 5 yemiş oyuncu grubunu aldı 1 hafta sonra giresunspor ile başladığı serüveninde 10 gün içinde 3te 3 yaptı bıraktı. 3ün 1i de biziz. 9 gol yiyen takım 3 maçta 0 gol yedi. oyuncular ne bülent korkmaz'ı ne birbirlerini tanıyorlar. adam o karanlığın içinde geldi, 4 yıldır hocası belli, sistemi belli, o sisteme göre cımbızla çektiği oyuncuları belli olan bizi kendi sahamızda güle oynaya yendi gitti ya la.

    bu entryden bülent korkmaz mükemmel bir hoca anlamı kesinlikle çıkarılmasın onun için yazmadım, asıl derdim başka. şöyle ki agalar bizde çok büyük bir terslik var. bizim buradaki tespitlerimiz bence gerçek çöküşün yanında leblebi çekirdek. yeni oyuncularmış, genç oyuncularmış vs. bunlar işin tiyatrosu. bu ligde maç kazanmak, gol atmak, pozisyona girmek bu kadar emek, bütçe, tecrübe gerektirmiyor. ligdeki 20 takımın 15'i türkiye'de bir lig olması gerektiği için var. yoksa var oluşlarının başka bir anlamı yok. 30 milyonluk bir camianın bu kadar kafa patlatıp, finansman yaratıp, bu rakiplere karşı bu kadar çaresiz olması beni çok geriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın