resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32364
    hocayı çok seven birisi olarak artık yolun sonuna yavaş yavaş geliyoruz. bu inanılmaz pas futbolu tutkusu hocanın galatasaray kariyerini çok kötü şekilde bitirmeye doğru gidiyor.

    lazio maçında iyi bir galatasaray seyretmemizin sebebi eski fatih terimin yaptığı gibi önde baskı pres futbolumuzdu. daha doğrusu bunu pas futboluyla harmanlayınca ortaya iyi bir sonuç çıkmıştı.
    lig kalitesine baktığımızda bizim bu kadar pas futbolu oynayalım illa geriden çıkan şöyle böyle olaylarına girmemiz çok saçma çünkü bu lig o kadar kaliteli değil. son 10 seneye bakınca galatasaray'ın aldığı şampiyonluklar fenerbahçe'nin ersun yanal dönemi başakşehir ve beşiktaş'ın şampiyonluklarında hep önde baskı + direkt futbol mantelitesi yatıyor.

    bugün kayseri maçında 3-0 gerideyiz iki forvet oyuna aldık ama topu ileri şişirmek yerine hala yan pas yapıyorduk. ömer bayramdır, yedlindir, feghoulidir hala bu oyunculardan bir umut beklemesini saymıyorum bile. babeli oyuna alıp son mumu da dikmesini bekledim ama hoca onu yapmadı.

    hoca ocak-temmuzu her döneminde elinde çok iyi kadro olsa da işaret eder sıkıntı bu değil sıkıntı bu saçma sapan işe yaramayan oyun kurgusu takıntısından kurtulamaması. eğer hoca yarın yatağından kalkıp ben avrupa maçlarında yine pas futbolu oynatayım ama lig maçlarında eski düzenime döneyim saldırayım demezse harika futbol oynatacağım dediği 1 ocak gününü taraftar kendisine gösteremeyecek gibi duruyor.

    galatasaray şu an elindeki potansiyel ve enerji dolu genç kadrosuyla bitiricilik sorunu yaşayacaktır ama direkt futbol oynayarak ligin içinden hem oyun hem de skor olarak rahat geçer. sadece hocanın önündeki iki yoldan hangisini seçeceğine kalmış bu iş.

    (bkz: 22 eylül 2021 kayserispor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın