• 88
    mağlubiyet bahanesi olarak öne sürüldüğü söylenilen taraftar, ancak bu takım kazansa dahi sahadaki futbolcusu top her ayağına geldiğinde kendi taraftarı tarafından ıslıklandığında bunun yanlış bir davranış olduğu ve yapılmaması gerektiği defalarca dile getirilmişti.

    19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçı ilk defa bir futbolcumuzun ıslıklandığı maç değildi, daha önce de çok oyuncumuz ıslıklandı. kazandığımız maçlar da oldu. ama maçtan sonra hoca kim olursa olsun çıkıp bunun yanlış bir şey olduğunu söyledi. hiç bir hoca çıkıp da taraftara helal olsun ya da aralarındaki mevzu ben karışmam vs demedi.

    ben şahsen bir taraftar olarak anlık tepki olarak ıslıklamayı yuhlamayı bir nebze kabul edebilirim, ancak bir futbolcuya atılan pasta top daha ayağına gelmedne o futbolcuyu yuhlama kabul edilebilir bir davranış değil. bunu rakibe bile yapmıyorken kendi futbolcuna yapmak çok saçma. dediğim gibi anlık tepki olarak ıslıklarsın ama orada bırakman lazım sonraki pozisyonda daha top ayağına gelmedne protesto etmen diğer oyuncuları da bozuyor ister istemez.

    bu konunun fatih terim ile galibiyet ile ya da mağlubiyet ile uzaktan yakından hiç bir alakası yok. ezelden beridir skordan bağımsız olarak karşı olduğum bir davranış. bugün bu tekrar dile getirildiğinde mağlubiyet bahanesi olmuş denilerek masumize edilmesi saçmalık.

    ronaldo ıslıklanmış, ramos ıslıklanmış, messi ıslıklanmış o ıslıklanmış bu ıslıklanmış. ya anlık tepki ile ıslık olur da bir futbolcunun daha top kendisine doğru yuvrlanırken kendi taraftarı tarafından ıslıklanması ya da bir santrforun kaleci ile karşı karşıya kaldığı an kendi tarafından ıslıklanması, bu ikisini yapan bizden başka taraftar olduğuna ihtimal vermiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın