• 83
    bu aralar çokça eleştirilen taraftar.
    bakın bu işin müşterisi olan taraftarsa eğer ve arada gönül bağı haricinde maddi bir ilişki de varsa istediği protestoyu yapmaya hakkı vardır.
    kaldı ki taraftar, her dakika birini yuhalamaz, dikkat ederseniz "taraftar istedi diye bilerek oyuncu değiştirmiyorum" diyen , her maç aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekleyen , defalarca defalarca defalarca taraftarın sinir uçlarıyla oynayan zihniyete karşı isyan eder.
    yahu adam twitter'da taraftarla dalga geçiyor, yetmiyor sahada berbat oynuyor, yetmiyor her maç ısrarla oynatıyorsun o da yetmiyor, aldığı topları 35 metreden kaleye vurup atak öldürme lüksünü kendinde buluyor. sen oynatırsan ben de yuhlarım , bu kadar basit!
    neymiş ömer bayram ağlıyormuş soyunma odasında, bana ne? taraftar da ağlıyor. ağlamak istemiyorsa gidip aytaç'ın elinden top alıp serbest vuruşu tribüne dikmeyeceksin. maaşına 2 kat zam yapılırken iyi , ama her oyuna girdiğinde oyunu mahvettiğinde sesimiz çıkmasın ? yok ya..

    kimse sebepsiz yere yuhlanmaz.

    yedlin'i ayırıyorum, adam gerçekten çok ama çok kötü. "vardır hocanın bir bildiği" denerek transfer edildi geçen sene , tam bir çöp transfer. yani adamın kapasitesi bu kadar, 5 metre yanındakine 4 dakikada 3 kere pas atamadı adam. orta açmıyor, açamıyor, çalım yok, pas yok, defans yok. yani yok adamın ederi bu kadar , belki en az hak eden oydu diye düşünüyorum.

    asıl yuhlanması gereken bu işin başındaki adam. her maç sonrası bahaneler ardına saklanıyor, nasıl olsa her yerde savunucusu var, peygamber muamelesi yapılıyor neden? bir insan geçmişte başarılı olunca asla eleştirilemez mi olmalı ? kimseyi dinlemem, en doğrusunu ben bilirim, taraftarın istediğini inadına oynatmam dersen al işte böyle ilk haftalarda kopar gidersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın