• 78
    ali sami yen'de hiçbir zaman boşuna yapılmayan eylemdir.

    futbola dair bildiğim bir şey varsa o da galatasaray taraftarının futbolcuya, antrenöre ya da yönetime diğer hiçbir taraftarda olmadığı kadar sabır göstermesidir. ama bu sabır da taştığı an alemi cihan olsa farketmez tepkisini ortaya koyar.

    19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçı oynanırken ve bitiminde tepki olmuş da bizimkiler uf olmuş... yok efendim her şeyi berbat etmişler de moralleri bozmuşlar. sanırım kimse farkında değil ama gösterilen tepki 2 yılın birikimi.. öyle bir maçta yedlin orta açamadı diye, babel poposunu çizgiye dayayıp topu istop etti diye ya da feghouli elini kolunu sallayarak gezindiği için değildi; ulan her maç her maç aynı şeyler, insan 2 yıldır bir gayret bir değişim görmek istiyor. bir kamyon dolusu para alıp olduğun yerde beklersen kusura bakılmasın ama adamın bi tarafına.. yani ama öyle kusura bakılmasın.. mesele pas atamamak gol atamamak değil ki.. mesele mücadele etmemek; eden adamı çat diye oyundan çıkarana aslında tepki.. şimdilik sabır gereği futbolcu ile başladı, böyle giderse devamı gelecektir.

    neymiş efendim futbolcu zorda kalmış, psikolojisi bozulmuş, böyle gitmezmiş... yok yav!! tiyatro izlemeye gelmedi oraya insanlar, az biraz terlerseniz başımızın üstünde yeriniz var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın