resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 32146
    ıtalyan takımlarına hazırlandığı gibi diğer maçlara da hazırlanması gereken hoca. 19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçındaki ıslıklar her ne kadar futbolculara gibi görülse de aslında kendi kararlarına idi. bunu anlaması lazım. şunların da cevabını vermesi lazım:
    1. babel gecen sezonun* son deminde mücadelesini vermis olabilir. ama kac maçtır oyuna her girdiği maçta takıma zarar verdiğini görüyorsun. sosyal medyada da ne kadar tepki aldığını görüyorsun neden ısrarla hem de takımın gole ihtiyacı olduğu anlarda oyuna alıyorsun?
    2. sol bek olmayacağını anladığımız için sol ic yaptığımız adami neden yeniden sol beke atıp adamın güzel giden galatasaray kariyerine ket vuruyorsun. cok mecbur kalırsın oynatırsın eyvallah ama olmuyor işte. oysa içte oynayınca takdir ediliyordu bu çocuk.
    3. 19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçında yedlin'i neden oyundan aldın? fena da oynamıyordu halbuki.
    4. diagne iyi giderken birden neden kesik yedi? oysa 2021 2022 sezonunda oynadığı tüm maçlarda ciddi katkı veriyordu. şimdi nur topu gibi bir krizimiz daha oldu.
    5. mohammed'e kafayı neden taktın? 19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçı sonunfa muhtemelen kendisini kastederek artık 2. tercih bile olmayacak dedin? maçlara onunla başlayıp arkasindakiler düzgün iken ne zaman görmeyi planlıyorsun?

    kendisini rotasyon yapmadı diye elestirmek istemiyorum zira haklı bu takım 3 günde bir mac yapmayı öğrenmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın