• 91
    şimdi planın ismi çok güzel; böyle ülkelerin kısa vadeli ekonomik kalkınma programları gibi.. 3 yıllık 5 yıllık 10 yıllık öyle gidiyor. profesyonelce işlenmesi ve vazgeçilmemesi halinde gelecek kurtaracak olan süreçtir.

    ancak bu süreçten bahseden ve kendisine güvenmemizi isteyen fatih terim'in de artık bizlere bazı şeyleri inandırması gerekiyor. hocayı çoğu galatasaray taraftarı çok sever ve her zaman razıdır ancak öyle bir klan var ki arkasında ağzınızı açıp bir şey dediğiniz anda hakaretlere varan şikayetler işitiyorsunuz. 3 yıllık plan denildiğinde benim aklıma gelen ilk şey iyi ve modern bir futbol sisteminin varlığı.. bu durum şu an sahada izlenebiliyor mu? soruyu sormak bile saçmalık çünkü en azından bir 10- 15 maç geçmesi lazım ki somut bir şeyler görelim. şu an ancak ışık var mı diye sorabiliriz. cevabı benim için evet ama bu süreçten bahseden kişi tarafından o ışık her maç söndürülüyor.bu sürecin lafta kalıyor olması nedeniyle hocayı eleştirenlere sabırsız denilmesin lütfen. çoğu taraftar 3 maçta 70'lerin ajax'ı, 2000'lerin barcelona'sı ya da 2010'ların bayern'i olalım demiyor zaten. biliyoruz beklemek gerektiğini ama sistem belirsiz ise ve en kötüsü o belirsiz sistemi işleten bir kaç isim sürekli oyundan alınıyor ise insan üzülüyor.

    babel, feghouli, arda vs. ilk sıkışıklıkta harıl harıl oyuna sokulunca hani gençleşme diyen taraftara aptal muamelesi yapılmasın. 2 kere 2 kaç eder tarzı çok nicel bir soru bu.. siz olayı anlamamışsınız felan denilince insan çıldırıyor açıkçası.. 3 yıl sonra oyunu bozan bu adamlar artık futbol oynamayacak, emekli olacaksa bu soru bal gibi de sorulur.

    önce ne oynayacağını belirler sonra ona göre transfer yaparsan oyuna kurtarıcı olarak 2, 3 yıldır hatta 5 yıldır yatan adamlar yerine oğulcan'ı, atalay'ı ya da ismi duyulmamış başka bir genci sokarsın. 3 yıllık planlamaymış!! bırakın allah aşkına.. her puan kaybından sonra bunu mu söyleyeceğiz şimdi de?

    morutan'a yatırım yapıp oyununa katkı vereceğimiz yerde hiç ama hiç sebep yokken oyundan alıp yerine bir tarafını kaldıramayan adamları sokarak hangi plandan bahsedeceğiz.. arda, babel ya da feghouli 35 yaşında halen sabah 6'da idman yapan hagi'nin is ahlakına sahip olsaydı kimse neden bu adamlar oyuna giriyor demezdi. gerçekten mesele bu çocukların oyundan alınması değil; her şeyini veren kişiyi çat diye çıkarır küstürürsen ötekileri nasıl motive edip plan organize edeceksin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın