resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32101
    sözlükte bireysel tanışıklığım çok olmadığından 3.5 yıldır yazmama rağmen çok kişi açıp okumayabilir ama genel konuşmak gerekirse bardağa boş tarafından bakmayı tercih eden biriyim. ne kadar boş olduğunu görelim ki ne kadar doldurmamız lazım emin olalım.

    12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçından sonra gördüğüm oyunun etkisiyle ve bana verdiği umutla dolu olan kısımların daha değerli olduğunu görmüştüm. hoca cidden uzun süredir bahsettiği değişiklikleri yapacak gibiydi. özellikle ilk yarıdaki oyun daha yeni bir araya gelmiş bir takım için güzel bir başlangıçtı. ikinci yarı taktik hatalar yapsa da bunu kendisinin de takıma yeni alıştığına yoruyorum. hamsik'i serbest bırakmak affedilemezdi, affetmediler zaten.

    bugün 16 eylül 2021 galatasaray lazio maçından sonra görüyorum ki bardağı doldurmaya devam etmişiz, oyun 5 günde olgunlaşmış, ne istediğin bilen, daha uyumlu bir takım ve daha uyumlu bir hoca. mesela babel öyle lazım geldi ki adam geldiğinden beri belki ilk kez hoca babel'i doğru zaman doğru yerde doğru kişi yerine aldı ve belki de babel kullanışlı olabilir bile dedirtti. gidişattan çok memnunum. çok eleştiririm, sevgimden.

    deli gibi musluk açmış hoca. yakında bardak, kova derken havuza geçeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın