resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32031
    2021-22 sezonunda kafasındaki orta saha kurgusuna ve dizilişine hala karar vermemiş olan hocamız. sanırım sorunda buradan kaynaklanıyor.

    sezon başında önce 4-1-4-1 oynattı. sonra berkan alınınca 4-2-3-1'e döndü. hoca bir röportajda dedi ki "6-8-10 oynayacağız" feghouli ve emre akbaba'dan forvet arkası oynamalarını istedi. daha sona cicaldau forvet arkası denendi. olmadı.

    morutan geldikten sonra tekrar 4-1-4-1' e döndü. ancak bu kez oynanan son iki maçta*
    35 - 40 dakikalık etki bir önde baskı, 2 farklı kor avantajı elde edildi. ama ne olduysa bundan sonra oldu. devreye girmeden yenilen gol ve sonrası tuhaf panik değişiklikleri ve giden 2 maç.

    evet yıllar sonra görmeyi özlediğimiz dar alan presini sahada görebiliyoruz. ama bir şey eksik hocamız da bunu çözmeye çalışıyor. 4. hafta trabzon maçından gidersek berkan'ı sağ içe alıp yedlin'e destek verdim diyor. ama öyle olmadı. takım aytaç girince 4-2-3-1'e döndü. sol içte çok etkili olan cicaldau da kayboldu.

    babel'i zaten saymıyorum. trabzon maçının ilk yarısında halil - emre k ve kerem birbirlerine yakın oynayarak ön alan baskısı ile 2 golü bulmuşlardı. babel girince ne yaptı? sol çizgiye yapıştı ortadaki oyuncular yalnız kaldı.
    tabi bu babel'in suçu mu yoksa hocanın 4-2-3-1'e dönünce yaptığı bir şey mi? bilemiyorum.

    (bkz: 12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın