resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31950
    12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçının ilk yarısında ki oyun kurgusu ve takımın istekli arzulu oyunu, ileride basarak rakip takıma boş alan bırakmaması ve geçiş futbolunu çok iyi oynamasıyla takımı gerçekten iyi hazırlamıştır.
    aynı fatih hoca ikinci yarıda yaptığı oyuncu değişiklikleriyle de kendini inkar eder gibi tüm bir ilk yarıyı çöpe atmıştır.
    emre kılınç sakatlanıp çıkarken oyuna taylan'ın girip morutan'ın sağ açığa çekilerek berkan-taylan ikilisiyle orta sahayı yani oyunu tutmamız gerekirken aytaç ve babel değişiklikleriyle takım daha da geriye gitmiştir.
    ilerleyen dakikalar da ise halil değişikliği ise hücum anlamında ki tüm etkinliğimizi bitirerek gol bulmamızı mucizelere bırakmıştır.
    sonuçta yine çok rahat kazanabileceğimiz ve belki farka gidebileceğimiz maçı hoca'nın hatalı oyuncu değişiklikleriyle berabere bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.
    son olarak ise bu maçtan ziyade belirtmek istediğim bir konu var.
    morutan, cicaldau, halil ve boey sezona çok iyi başladılar ve gerçekten iyi futbol oynuyorlar.
    umarım hoca bu çocukları koruyarak evlatçılık ve kişisel saplantılarından (babel gibi) arınarak performanslarının arttırılması için elinden geleni yapar. zira bu taraftar ikinci bir mostafa mohamed hadisesini daha kaldıramaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın