resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31948
    12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçı için diyor ki, feghouli olsaydı, arda olsaydı, barış alper olsaydı falan filan. orta saha ileri gitmiyor hoca, takım hücum etmiyor!

    ha bir de, gözden kaçırdığımız bir nokta var ki, attığımız ilk gol bariz rakip hatası, ikinci golde de çok az adamla hasbelkader atılan bir gol var. yani öyle planlı programlı bir atak organizasyonu olduğundan değil, atılan 2 gol yanıltmasın. yani bu 2 gol olmadan 2 tane yeseydik, maçta sıfır etkinlikle oynamışız gibi gözükecekti. her zaman bu kadar şanslı olamayız. türkiye a milli futbol takımı da aynı sorundan muzdarip, defansı iyi yapayım derken hücum verimi tamamen ilerideki ayakların bireysel yeteneklerine bakıyor, organize attığımız gol ya yoktur ya çok azdır. 7 eylül 2021 hollanda türkiye maçında da bize hücum yetersizliğimizi hatırlattılar.

    eğer galatasaray böyle oynamaya devam ederse, yani ileride 3 adamla sonuca gitmeye çalışır, organize olamazsa, yarın bir gün iyi kapanıp iyi kontra yapan bir takım gelir, 3-4 tane atar. o zaman boynumuzun ölçüsünü alırız.

    ben de trabzon maçındaki dinamik ve arzulu başlangıcı beğendim ama bazı gerçekler var ki, hala hoca farklı kafalarda ve eksikleri görmemekte diretiyor. yani şöyle bir maçta arda'nın, feghouli'nin oyuna girip ileri gitmeyen takıma gol attırdığı nerede görülmüş? arda olsa ne olacak, feghouli olsa ne olacak? halil ceza sahasına girip vurma derdinde, o esnada yakın çevresinde 3, biraz daha geniş alanda 5-6 trabzonlu oyuncu varken galatasaray'dan tek bir kişi yardıma gitmiyor; bu da yetmediği gibi, geride fazlalık beklerken yine bekin rakip hücumcuyla teke tek kalıyor. yahu bunca adam nerede konuşlanıyor? bunlar nasıl genç? biri bana anlatsın, feghouli arda falan şu problemlerin nesine çare olacak bu kadar kör olunur mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın