resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31945
    hocayı çok seviyorum ama burada da defalarca belirttiğim üzere oyuncu değişikliklerinde hiç şaşırtmıyor hoca beni. 25 senedir yakından takip ediyoruz ve ben hala hocanın oyuncu değiştirmeyi öğrenemediğine %100 eminim. bunun oyunun okuyamamakla alakası olduğunu düşünmüyorum. keza maçtan sonra yaptığı açıklama da bunu gösteriyor. ne demişti hoca; sağ kanadımız zayıf görünüyordu, yedlin yalnız kalmıştı ben de aytaç'ı sağa aldım; dedi. tamam güzel, tespitler doğru. emre kılınç'ın ordan eksilmesi ikinci yarıda da orada büyük sorun yaşayacağımıza işaretti ama artık farklı bir şeyler denemek gerekiyor. üstelik trabzon tarafında da nwakaeme savunmaya hiç yardıma gelmiyordu. yani onların yaşayacağı problemleri ve sıkıntıları hiç düşünmemiş gibi hareket etmesi hataydı açıkçası.

    en basiti halil'i sağ kanada çekip, diagne'yi forvete alsa çok başka şeyler konuşuyor olurduk.
    ya da daha fazla mı savunma yapmak istiyoruz? al o zaman alpaslan'ı sağ beke, yedlin'i çıkar ön tarafa. ya da ne bileyim yine al alpaslan'ı oyuna 5-4-1 dizilişine dön. yani bir çok alternatif vardı aslında ama öyle değişiklikler yaptık ki, savunmaya çare olması mümkün değilken üstüne bir de morutan'ın vaad ettiklerinden de vazgeçtik.

    açıkçası bu 5 değişiklik mevzusu bize hiç yaramadı. hoca zaten değişiklik konusunda hiç iyi değildi ama en azından sayı 3 olduğu için 70. dklara kadar bekliyordu. şimdi her maç her maç 45.dk da acaba kim çıkacak da babel girecek diye bekliyoruz. vallahi olmuyor hocam, billahi olmuyor, allah aşkına vazgeç şu işlerden.

    (bkz: 12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın