resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32007
    12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçı sonrasındaki basın toplantısında çoğu kişinin dikkate almadığı bir açıklama yapmış teknik adamımızdır.

    şimdi hocam diyor ki ne olacak yani 4 maç milli takımın bu oyuncuların bu federasyonun yanında olalım. olmayalım hocam milli takımın yanında olalım, oyuncuların yanında olalım ama federasyonun yanında olmayalım. bir galatasaraylının fedarasyonun yanında olması demek tuttuğu takıma ihanet etmek çünkü sayın hocam. türkiye futbol federasyonu adı altında toplanan ve atanmışlardan kurulu güya özerk olan bu kurum aleni şekilde galatasaray düşmanlığı yapıyor hocam. sizinde bir dönem organize ancak amatör kötülük gözlemliyoruz dediğiniz gibi, yine geçtiğimiz senelerde isim vererek işaret ettiğiniz gibi, içerde dışarda, sahada saha dışında soyunma odasında twitter'da her fırsatta galatasaray'a ceza vermek için didinen fedarasyondan mı bahsediyorsunuz sayın hocam yanında olalım derken? hocam bu federasyon değil miydi sizin bari rakibimize de başarılar dileseydiniz demecinizin muhattabı ? olay şimdi mi millileşti? biz bir türk takımı olarak avrupa arenasında bu ülkeyi temsil etmiyor muyduk? olur hayatta affedici yeniden şans verici daha ılımlı bakmak istediğimiz zamanlardan birindeyiz belki de ama bir iyi niyet gördük mü hocam? neden şimdi 4 maçlığına bu tff'nin yanında olalım?

    sizin bir röportajınızda söylediğiniz bir şey var hocam; zaman zaman soruyorlar hep babamdır zaten benim idolüm diye. çoğu galatasaray taraftarı bu kulübe sizin başarılarınızla sizin bu tutkunuzla galatasaray'a bağlandı. idolü fatih terim olan galatasaray taraftarları kattınız bu kulübe. size olan sevgisini baba sevgisiyle eş hatta üstün tutan galatasaray taraftarlarının hatrı için 4 maç bile olsa tffnin yanında olmayın hocam. ülkesini sevmek, mili takımını sevmek bu fedarasyonun yanında olmamayı gerektirir çünkü. kurumlar ve kurullar adaletten, tarafsızlıktan, eşitlikten uzak oldukça o yapı her ne olursa olsun milli bir şeye hizmet edemez.

    tff'nin tüm kurullarıyla son 3 sezondur yaptıklarını yazmaya gerek yok. bu entryi daha da fazla uzatmamak gerekiyor. hayal kırıklığına uğradım 2-0'dan maç vermek, oyuncu değişiklikleri falan değil bu saate kadar ayakta tutan beni.yanında olalım 4 maç bu federasyonun açıklaması beni bugün uykusuz bir güne getiren.
    yeni bir yönetim bu kirli düzene karşı savaş açmış ki artık futbol düzelsin diye öleceksek bir kere ölelim modunda top yekün bir savaşa girmiş genç bir yönetim. başkanı hak mahrumiyeti cezası almış gerçekleri söylediği için öyle bir yönetim ve tff'nin yanında olalım olmayalım hocam. siz çok istiyorsunuz olun ilk defa yaşamadık biz bu süreci yine yaşarız, alışırız.

    https://youtu.be/8WmJXDc_X7g?t=362 ilgili açıklamanın yapıldığı milli takımlar sorunu kısmı.

    peşinen edit: allah kerim fatih terim modunda bir taraftarım. şu aşamada fatih terim'den başka bu kadroyu büyütecek yükseltecek bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. milli takım sevdasıyla başlayan o sürecin galatasaray'a ve hocaya zarar verdiğini gören ve bu sürecin tekrarlanmasını istemeyen aklının ucundan geçirmeyen biriydim sadece o yüzden bu şaşkınlığım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın