resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31940
    bütün türk spor medyasında ortak bir şekilde üzerine oynanıyor bu da normal.

    artık teknik direktörlük kariyerinin sonuna geldi. başarısız bir kariyer bitirsin diye bütün medya üzerine saldırıyor. daha önce bir insana diğer herkesin bu kadar saldırdığını ve sanki galatasaray'ın iyiliği için geleceğini düşünüyormuş gibi sinsice saldırılmasını ilk defa görüyorum.

    fb'liyim ama galatasaray'ın fatih terim ile kaybettiğine üzülüyorum, sonuçta rakibimiz ligin kalitesi düşüyor.

    fatih terim gibi modası geçmiş bir teknik direktörle çalışmak boşuna. ayak tenisi ya, fatih terim idmanı. :)
    not: pascal nouma :(

    4 senedir çok kısa 2 dönem hariç iyi bir futbol vaadini görmedim. hoca deneye deneye buluyordu hep böyleydi ama şimdi bulduğunu bozuyor. konumuz bu değil işin taktik kısmını sonra konuşuruz. konu farklı o şampiyonlukta hiç şans verilmeyen kadrosu genç ve yetersiz bulunan galatasaray ligin nedense en çok konuşulan takımı.

    son 4 senenin 2'si şampiyon, pandemi olmasa üçünde şampiyon, iki gol atsa 4'ünde şampiyon yenilemeyi yapan denemeye korkmayan yine hoca... ama zamanı geçti, demode. takıma hocaya güveni verin bu takım olacak, bu takım kıvılcım veriyor bu takımın bir tane büyük maç kazanması lazım onu kazandığı an önümüze gelene bin tekme atacağız. gerçekten köstek olunacak vakit değil deneye deneye doğruyu bulacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın