resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31937
    2021-2022 sezonunda takımın geleceği için devrim yapmaya çalışan ama 3'ü deplasman olan toplam 4 maçta 2 kere berabere kaldığı için kellesi istenen hoca. kelle isteyenler de yıllardır kaybedeceksek gençlerle kaybedelim diyen takımın taraftarı. gerekçeleri de geçmiş yıllarda hoca'nın 4 yılda kaybettiği 2 şampiyonluk.

    istiyorlar ki, fatih terim gitsin başka hoca gelsin. gelen hangi hoca fatih terim kadar galatasaray'ın geleceğini düşünecek? hangi teknik adam kendi geleceğini bile tehlikeye atıp bu riski alacak? hangi hoca bu takımın efsanesini bile gönderen yapılanmayı devam ettirecek? fatih terim'de illaki bir gün gidecek. bu kaçınılmaz bir son. gittiği gün de galatasaray bitmeyecek, ama şuan atlamaya çalıştığımız eşik çok önemli. bu yapılanmanın başında da kim olursa olsun sabır gösterilmeli, sabır gösterilmeli ki sonradan geleceklere korku değil, ışık olsun bu durum.

    ayrıca çok iyi kadro kuruldu hoca'ya verilmemesi gerekiyor diyenler var. galiba kadroyu sözlükten oylarla falan kurdular. hoca'yı az bir şey bile savunanlar biatçı oluyor ama ne gariptir ki bir tane düzgün eleştiri olmuyor. adam hocayı modern futbol bilmiyor diye eleştirip defansla topla çıkmasını eleştiriyor. kendisi taktiği göremiyor takımda taktik yok diyor. bunları da eleştiri olarak kabul etmemizi istiyor.

    bazı kişiler hala durumun vahametini anlayamadılar. bu yaptığımız yapılanma bizim geleceğimiz. bu yapılanmayı da fatih- ahmet- mehmet kim yaptığı önemli değil. biz taraftar olarak bu genç oyuncuların, bu teknik ekibin arkasında olmalıyız. destekleyip sabır göstermeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın