resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31936
    12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçında kesin kaybedeceğiz gözüyle bakıyordum. bana maçtan önce 1 puan deseler kabul ederdim. ancak 2-0 dan 2-2 ye gelmesi moral bozdu.

    terim'e gelirsek önce eleştirimi yapayım. oyuncu değişiklikleri felaket. geçen sene de bu sebepten şampiyonluk gitti muhtemelen. 23 kasım 2020 galatasaray kayserispor maçından sonra iyi oyuna rağmen değişikliklerini eleştirdim. en ofsayt entrylerimden biri oldu. kendisi bugün de morutan'ı taktik için çıkardığını söyledi. umarım hatasının farkındadır. yok değilse işimiz var bunu bir kenara koyuyorum.

    şimdi esas mevzuya gelirsek kesinlikle zımba gibi bir takım geliyor. bu sezon transferler büyük bir titizlikle seçilmiş. genç oyuncularımız zeki ve yetenekli. uyum sağlasınlar ve yanlarına da içi geçmemiş oynamaya gelen dünya starları aldık mı yine seri şampiyonluklar ve avrupa'da büyük başarılar yakalayabiliriz.

    trabzonspor maçına dönersek emre kılınç sakatlanmış mecburen çıktı ama morutan'ın çıkmasının ve yerine babel'in girmesinin izahı yok. bu arada babel fena oynamadı ama olmuyor hocam bizim bağımız koptu bu adamla. mecbur kalmadıkça oynatmanın gereği yok. taylan dururken aytaç'ı almak da ayrı bir fecaat.

    oyuncu değişikliklerinde taraftara inat mı yapıyor bazı futbolcuları gereğinden fazla mı gözünde büyütüyor bilmiyorum ama şu an en büyük sıkıntımız bu.

    hoca en efsane dönemlerinde bile zaman zaman saçma sapan futbolcularda ısrar etmiş ve bir çoğu bizden gittikten sonra da bir yerde tutunamayarak vasatlığını ispatlamıştı.

    eleştiri yapanlar ayrı da saygısızlık yapanlar silkenip kendine gelmeli. karşınızda galatasaray tarihinin efsanelerinden biri ve kariyer anlamında da en başarılı ismi var. mayıs'ta şampiyon olursak göreceğim şimdi eleştirenleri.

    hocam sen de inadı bırak lütfen. cesur adamsın. özüne dön. takımı taraftar ile bütünleştir. biz bu gençlerle ortalığı darmadağın ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın