resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31934
    defansı önde kurup ön alanda baskı kurmaya çalışan agresif bir takım yaratmaya çalışıyor. dünkü 12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçının ilk on birine baktığımda böyle bir riskli takımı türkiye’de ancak kendisi oluşturup trabzon karşısında kendisi sürebilirdi. kendisi cesaret abidesi ve bu yüzden imparator. görüyoruz ki şımarık galatasaray taraftarının hedef tahtasında yine. yine kaşının üstünde gözün var eleştirileri ile yüklenilmeye çalışılıyor. kimse bu takımla trabzon deplasmanından alınan bir puanı konuşmuyor. ben bardağın dolu tarafındayım. maçtan önce bu takım için oynanmadan beraberliği teklif etselerdi kabul ederdim. o kadar kıymetli bir puan aldığımızı düşünüyorum. tabi buradaki bazıları sir alex ferguson, o yüzden daha iyi bilirler hocadan.
    12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçında takım ilerde top tutamıyor, defansif aksiyonlar aksamaya başlamış, forvete giden top, pinpon topu gibi geri sekmeye başlamışken değişiklik olarak hem tecrübeli hem ilerde top tutabilen babel’i düşünmesi çok normal. arda olsa arda’yı da alırdı. feghouli olsa onu da alırdı. yeni takım tempoyu ayarlayamıyor hep yüksek viteste oynadılar, morutan toplu oyunda iyiydi ama topsuz oyunda aksadığı anda çıkardı yoksa maçı kaybederdik de. aytaç değişikliği de akın akın gelen trabzon’u durdurmaya yönelikti. hocanın yaptığı açıklama ile arda ve feghouli’ye dair anekdotları çok yerindeydi. bu takıma tecrübe ve kalite verecek isimler bunlar. bu maçta tecrübeyi aradık resmen.
    böyle bir riskli kadroyla galatasaray’a değer katmayı hedeflemiş adam gibi adam güzel insan imparator.. iyi ki varsın. seninleyiz. en ufak puan kaybında, tökezlediğinde ortalığı yangın yerine çeviren kimseye hocayı yedirmeyiz.
    akıl ve mantık ile konuşuyorum. hoca başarının kitabını yazmış. boşuna fanatiklik değil. başarısız olursa o da veda eder zaten o galatasaray’ı herkesten fazla düşünür. galatasaray bir insan olsaydı adı fatih terim olurdu. buradan sağduyulu, aklıselim galatasaray taraftarlarına sesleniyorum lütfen sakin olun, sabır gösterin ve sonuç ne olursa olsun destekleyin. göreceksiniz ki güzel günler çok yakın..
App Store'dan indirin Google Play'den alın