resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31875
    şampiyon olamadığı 2 sezon sonrası hocanın neredeyse tüm transferleri gençlerden yapıp meydan okuması cidden beklenmedik bir durum. burak elmas yönetimiyle de alakalı tabii bu durum. bizim as kadro en erken marcao'nun cezası bitince birlikte oynayacak ligde. hoca için büyük şanssızlık marcao'nun takım için önemini de düşününce. cicaldau ve pva hariç diğer transferler hep ham oyuncular. birlikte oynayarak gelişmeleri de gerekiyor. hocanın en büyük meydan okuması bu bence. 1 sezon çöpe atılsa bile kabul edilebilir bir şey aslında ama takım kötü giderse kimseye de laf anlatamayacak genç takımız diye.

    morutan, barış, kerem, assuncao, berkan, nelsson, boey bu oyuncuların hiçbiri olmuş oyuncu değil. nelsson'a biraz daha tecrübeli diyebiliriz profesyonel maç sayısı fazla diye. hocanın hem bu oyuncuları geliştirmesi hem de oyunu kısa sürede olgunlaştırması gerekecek bunları yaparken ligde de potada kalması gerekiyor. çok çok zor iş. hadi önceki seneleri geçelim gerek duymadı hoca teknik ekip için ama bu genç kadro ile birlikte iş yükü çok çok fazla hocanın. artık genç değil emekli olmadan önce son birkaç senesi. teknik ekibe takviye konusunda ısrarı çok anlamsız gerçekten.

    efsanesi olduğu galatasaray taraftarı nezdinde bile kredisi çok az hocanın. ben bile dayanamayıp ağır eleştiriyorum ama ona inandığım, güvendiğim için zoruma gidiyor gördüklerim. sonuç olarak ben hocaya her şeye rağmen inanıyorum çokta güveniyorum. umarım alnının akıyla çıkar bu durumdan, en çok hoca için istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın