• 46
    türk oynatma ihtiyacı doğarsa kalede ne kadar beğenmesem de ismail, fatih, berk kim olursa ligde idare eder diye düşünüyorum. bjknin kalesinde ersin vardı şampiyon olurken. savunman sağlam olursa çok ihtiyacın olmayabilir.

    elimizde marcao ve luyindama varken nelsson'u almak biraz lüks oldu. fatih hocanın 3lü stoper oynamayacağını düşünerek marcao'nun tahmin edilemez durumu olmasa bu 3lüden 1i atıl duruma gelecekti. nelsson'u beğenmekle birlikte gereksiz oldu diye düşünüyorum.

    bek rotasyonları problemli. emre taşdemir'in maaşı düşük kiralanacağına kalmalıydı. emre akbaba gönderilebilirdi kiralık mesela. boey alındı yedlin elden çıkarılmaya çalıştı çıkarılamadı, omar'ın durumu ne bilmiyoruz.

    orta saha rotasyonu kalite olarak eksik kaldı. morutan, berkan ham oyuncular. orta sahaya olgun hücumda yaratıcılık sorununu çözecek bir general lazım. feghouli olabilir ama ben pek güvenemiyorum. ya da cicaldau, morutan ikilisinden birine bu sorumluluk verilmeli. taylan oynayacaksa fatih hocanın bahsettiği 3 tane 8 numaralı orta saha olmuyor. nelsson alınmayıp gedson'ı alabilirdik. bence hata yapıldı. ya da cicaldau alınmayıp gedson alınabilirdi yine. gedson fatih hoca için bu kadar önemliyse böyle yapılabilirdi. ortada bir plansızlık var gibi.

    kanat rotasyonları barış, kerem, babel, arda şeklinde oldu. morutan'da orada değerlendirilebilir tabii.

    hücumda ise diagne, mohamed, halil. mohamed'in ne durumda olduğunu bilmiyoruz. aklı burada mı emin değilim. halil yabancı sınırından dolayı tercih edilebilir.

    işin özü uzun zaman sonra 20 küsür milyon euro harcayıp orta sahadan memnun değiliz. orta saha bu oyunun kalbi. iyi orta sahan varsa varoluyorsun. umarım bu cica, berkan, morutan zamanla performanslarını yükseltir de sorun yaşamayız.

    altyapıdan bartuğ, ışık kaan, atalay, yunus, eren aydın a takıma dahil edilmeli. bu takımın kurtuluşu altyapıdan çıkarıp minimum 7-8 milyonlara satmak ya da boey gibi çok düşük bedellere alıp yükseltmek. 7-8e oyuncu alıp 15e satabilir miyiz bu soru işareti bende.

    fatih hocam umarım bahane üretmeden devam eder. teknik heyete ekleme yapmadı. 4-5 hafta iyi gidersek olumlu havayla yükseliriz ama puan kayıplarıyla devam edersek taraftarı susturmak zor olacak. sonu iyi olsun, kazanan galatasaray olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın