resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31773
    galatasaray tarihinin sportif anlamda en başarılı insanı. şimdiki zaman teknik direktörümüz.

    türkiye futbolunun belki de ilk devrimlerinden olan, futbolumuzun avrupaya açılmasını hedeflemiş ve başarmış insan. hem de bunu hem milli takım hem galatasarayla yaptı.

    şimdi yine bir devrim peşinde, -olur olmaz o başka konu ve tartışılabilir- bunu da kendisinden başka kimse yapamazdı bu iklimde, bu topraklarda, bu linç kültürüne karşı bi’de.

    aşağı yukarı 23 yaş ortalaması olan ve hiç beraber oynama fırsatı bulamamış oyuncuları bir araya getirip ilk 3 haftada gol beklentisi en yüksek takımın teknik direktörlüğünü yapıyor ama ocak ayına lider giremezsek istifa etmesi gerekiyormuş. eleştiri ben de yapıyorum, kendime göre yanlışları belirliyorum ama bu kadar negatiften beslenme olmamalı. futbol bilgisine ve analiz yeteneğine güvendiğim bir kaç yorumcu da bu konuda net galatasaray ve fatih terim’in hakkını veriyorlar. (emre özcan, sinan yılmaz, mustafa demirtaş)

    özellikle 2021-2022 sezonu başı itibariyle müthiş yanlış oyuncu değiştirdiğini düşünüyorum ben de. bunun sebepleri de oyundaki farklılaşma isteği ve yine nitelik olarak eksik kadro. ama şampiyon olamazsa takımı batıracağını düşünmüyorum, hatta kurduğu bu kadro, sistemi oturtuğunda şampiyonluklardan bağımsız olarak futbolcu satıp ekonomisini düzeltecek formülü de içeriyor.

    ayrıca; bu 3 seneyi tamamladıktan sonra şöyle genç ve taktisyen birine görevini devretse, teknik direktörlükten emekli olsa, takımın futbol aklı olsa ve sahaya bir daha inmese bayern gibi oluruz da :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın