resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31766
    valla açık konuşayım, 2021-2022 sezonunda şu ana dek oynanan hemen her maçta çok afedersiniz b*k gibi oyun oynattığını, ileri dönük neredeyse hiçbir şey vadetmeyen bir oyun anlayışı benimsediğini düşünen, hele ki maç içerisinde ezbere yapılan babel, akbaba, kılınç, arda değişikliklerini görünce "hoca bitir" kıvamına sık sık gelen birisi olarak mostafa'nın durumundan kendisini sorumlu tutamıyorum. bir başka başlıkta yazmıştım, bu işin içinde bir katakulli var. ya bonservis uyanıklığı, ya da oyuncunun potansiyelinin farkına geç varılmasından ötürü galatasaray'a "vur ağzına al lokmasını" muamelesi çekilmesinden epey şüpheleniyorum. hatırlarsanız ocak 2021'de kendisini kiralarken de epey uğraşmış, vazgeçme noktasına gelmiş, en son st etienne tarafından nihai olumsuz yanıt alınınca mecburen bize kalmış gibi bir durum oluşmuştu. yani zamalek takımı yetkilileri epey sıkıntı çıkarmışlardı.

    şimdi bir başka durum kendisini galatasaray'dan koparma adına yapılıyor olabilir. mostafa da epey duygusal bir isim, ülkesinden çok da profesyonel olmayan bir futbol ülkesine transfer olmuş. mohamed salah, mohamed elneny, ahmed mido gibi sağlam temellerinin üzerine iyi bir ülke-lig-takımda oynamıyor malesef. mısır'ın bir buçuk seviye falan üzeri bir futbol iklimimiz var sayılır. adamın derdine ne kadar çare bulabiliriz ki? avrupa'nın aklınıza ilk gelen ülkeleriyle en az 3-4 gömlek fark var aramızda.

    sadede geleyim, mostafa'nın durumundan kendisinin payını minimum olarak görüyorum. kaldı ki böyle bir potansiyelin ve onu kazanmanın takıma vereceği muhtemel katkısının da farkındadır. babel'le, mabel'le, değişiklikle falan alakası yok bunun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın