resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31698
    tudor'un gönderilmesini istemedim. tudor'la yollar ayrılınca fatih terim'in de gelmesini istemedim. çünkü film hep başa sarıyordu. fatih terim geldi, bu son gelişi.

    bu gözler neler gördü. mustafa denizli, prandelli, riekerink, tudor, hamzaoglu, rijkaard, skibbe, bülent korkmaz... galatasaray yakın tarihte ne zaman doğru düzgün futbol oynadı ya da arzu edilen başarıları elde etti? gelen gideni arattı, giden badem gözlü oldu.

    bugün oynanan oyun yakın tarih galatasaray standartları üzerinde bence. vaat edilen de görmek istediğimiz standart.

    genel sorunumuzun sabır olduğunu düşünüyorum. fatih terim'e sabretmedik anlamı çıkmasın. tudor'un gitmesini istemezken sabır gösterilmesi gerektiğini, sezonu tamamlaması gerektiğini düşünüyordum. radikal kararlar almıştı, bir takım kurulmuştu.

    durum felaket değilse son görülmeli. aslında yeni bir sayfadayız. bence heyecan verici bir takım kuruldu. bugün bu takımı kuran terim. radikal kararlar alınmaya başlandı. yeni başkan, yeni dönem. öyle ya da böyle bir proje ortaya kondu.

    maalesef genç guardiola'lar, genç klopp'lar futbolun beşiği türkiye'ye gelmek için can atmıyor. terim bugün gitse yerine gelecek olanın 1 senelik canı var. he gelecek olan da felaket değilse arkasında dururum. çünkü ihtiyacımız olan ne şampiyonluklar ne de başka başarılar. ihtiyacımız olan şey sabır kültürü. ben çok sıkıldım o gitsin bu gelsin, o da olmadı bu olsunlardan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın