resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31690
    fatih hoca özelinde söylediğimin arkasındayım. adam göreve geldiğinden beri genç oyuncu transfer edeceğiz, transfer edeceğimiz oyuncular 25 yaş altı olacak dedikçe ffp gerçeklerine ve basiretsiz bir yönetime çarpmış bu hedefler. e şimdi ffp diye bir şey yok, yeni ve dinamik bir yönetim gelmiş tam da hocanın şampiyon olduğumuzda dahi dile getirdiği profile uygun transferler yapılıyor ama ligde 3 hafta geçmişken hocayı gönderelim diye sesler yükseliyor. madem taraftarda hocaya karşı bu kredi yoktu eğer yönetim bir maceraya girerse ben de yönetimden hesap sorarım niye fatih terim'e takım kurdurtup 3-5 haftada yolladınız diye. burası dingonun ahırı mı ki bir hocaya 25-30 milyon euro para harcatıp bir iki kayıptan sonra göndermeye kalkıyorsunuz?

    toparlayacak olursam benim derdim fatih hoca'nın gitmesi veya kalması değil. sözleşmesi bitmiş bir adamla 3 yıllık yeni sözleşme yapıp bu adamın istediği oyuncuları getirip güveniyorsan arkasında duracaksın kardeşim. keşke ligi 6. bitirdiğimiz sezonda gönderilseydi ama şu anda ağır bir durum oluşmadığı sürece bir süre daha sabredeceğiz. sabırdan kastım hocanın talep ettiği gibi 3 yıl falan da değil hani. zaten bu yıl ya başarılı olacak ya da hep birlikte göndereceğiz bu noktada eminim en fanatik terimciler bile hem fikirdir.

    dipnot: 2020-2021 sezonunda bizden ''5 gömlek üstün'' oyun oynayan beşiktaş'a karşı şampiyonluğu bir golle kaybettik buna ister beşiktaş'ın acemiliği deyin ister galatasaray'ın ligin son haftalarındaki atağı deyin. bu arada aynı ''5 gömlek üstün'' oynayan beşiktaş'ı seyircisiz oynanan hedef maçta 3-1 yendiğimizi de unutmayalım. madem lig özelinde 1 gol farkla şampiyonluğu kaçırdığımız için en başarılı takım kadar başarılı sayılmayacağız aynı mantıkla, geriden gelip şampiyon olduğumuz ''8'de kapanır 18'de'' sezonunda da ligde başarısız sayılır mıyız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın