resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31681
    yeterli midir, yetersiz midir bilmem ama süper lig'de 2021-2022 yılında en iyi kadroya sahip teknik direktördür.

    galatasaray geçen sene de kendinden daha kötü ve maddi olarak zorda olan takıma şampiyonluk kaybetmiştir. çünkü geçen sene sergen yalçın, fatih terim'den çok daha iyi teknik direktörlük yapmıştır.

    bu sene de galatasaray şampiyonluk kaybederse birinci, ikinci ve üçüncü sorumlu fatih terim olacaktır.

    şampiyonluğun kaybı aynı zamanda fatih terim'in devrinin geçtiğini ve kariyer olarak demiyorum ama onu geçen teknik direktörlerin, güncel durumda kendisinden daha iyi teknik direktörler olduğunu da tescillemiş olacaktır.

    boş inatlar ve onu bunu suçlamalar da gerçeği değiştirmeyecektir. algılar gündemi değiştirebilir ama tarihi değiştiremez. bugün bu algılara kananlar bile zaman geçtikten sonra daha sakin kafayla geçmişe baktıklarında gerçeği çoğunlukla kabul edeceklerdir.

    fatih terim'in sadece ben bilirim, ben asla yanlış yapmam düşüncesiyle kapıldığı boş inatlaşmalarda düşmanı onu eleştirenler değil geçmiş kariyeridir. zehirlediği, bir bir erittiği şey asla inkar edilemeyecek geçmiş başarılarıdır. türk futbolunda devrim yapmış adam sırf hatasını kabul etmeyip onu eleştirenlerle inatlaşmak uğruna bu misyonunu eritiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın