• 3
    yorgun futbolcu türkiye’de var da ingiltere’de yok mu? (ya da tüm majör liglerde) bu sorunun cevabı gerçekten merakımı celbediyor.

    ingiltere’deki futbolcuların %80’inin gay olduğunu söyleyen bir ingiliz dizisi vardı. adını şimdi unuttum ama çok komik bir replik vardı dizide. ingiltere’de futbolun erkek oyunu olduğunu (sert ve güçe dayalı) söyleyen eşine kadın şöyle diyordu. “nesi erkek oyunu; kaleye bir gay koy, önündeki dörtlüden üçü de gay. ilerdekilerin dördü de. ne kaldı geriye en fazla iki.:)”

    sevdiğimi söyleyemesem de ahmet kaya’da bir tv programında aynı şeyi ingiliz ordusundaki askerler için söylediğini hatırlıyorum. tabii ki bunlar bir delile dayanmayan kanaatler ama tamamen yanlış demek de kolay değil.

    şunu söylemek istiyorum; başkan mustafa cengiz’in deyimiyle her ay evinde sex partileri yapan donk gibi futbolcuların bulunduğu türkiye’deki futbolcuların yorgunluğu ile, ya profesyonel yaşayan ya da gay olan futbolcuların yorgunluğu kıyaslanamaz. yani türkiye’de hem gece hem de gündüz çalışmaları had safhada. ikisi birden olunca nötrino oluşuyor. (devaran etmesi gereken güç sıfırlanıyor.:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın