resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31642
    29 ağustos 2021 kasımpaşa galatasaray maçının öncesinde de sonrasında da anlam veremediğim şekilde sürekli "yorgunuz" diyor. burası galatasaray, yani bir zahmet artık haftada 3 maça alışalım hocam lütfen ya. yani ben topçu olsam, bok gibi oynasam bile umursamam soyunma odasında "hocam bu hafta 3. maçım ya bitmiş vaziyetteyim" der çıkarım işin içinden. hocam zaten hazır bu bahaneye inanmaya.

    hocam, zaten nelsson, çiko ve morutan avrupa kupasında oynamadılar. muslera zaten kaleci. barış alper geçen haftaki lig mücadelesinde yoktu, avrupa kupasında da yarım devre oynadı. o da yorgun olamaz. yorgun olması muhtemel; luyindama, boey, diagne, berkan, aanholt ve kerem var. luyindama, boey, berkan hiç de yorgun gibi değillerdi. hatta boey maç sonu "yorgunluktan dolayı değil yaptığımız hatalardan dolayı golleri yedik" dedi. kendi oyuncun bile bizzat bunu söylüyorken sen çıkıp "yorgunuz" diye nasıl diyebiliyorsun canım hocam?

    diagne'nin yerine oynatacağın adam var. aanholt'un yerine oynatacağın da ömer, en kötü alparslan var. neden alparslan dedim çünkü rakipte yusuf var. her bizle maçında herif şov yapıyor. durduramıyoruz yani. herifin başına ver alparslan'ı. yusuf oynamayınca zaten rakip de kitlenecek. çocuk 2 asistle bitirdi maçı. "taylan'ı dinlendiriyoruz" diyorsun, 2. yarının başında taylan'ı alıyorsun oyuna. ee aytaç niye alındı o zaman rotasyona giremeyecekse? yahut kılınç niye oturuyor? sadece türkiye kupasında mı oynayacak bunlar?

    hocam elinde birçok pozisyonda (tamamında değil) rotasyon yapacağın kadar oyuncun var. madem oyuncular yorgun diye şikayetçisin e rotasyon yap hocam? elinden tutan mı var canım hocam? geçen sene taylan'ı geberene kadar oynattın patladı çocuk en kritik haftalarda. mesela çok tempolu bir avrupa maçından dönmüşüz. çıkıp "rotasyon yapmak zorundaydım" desen allah aşkına kim "neden rotasyon yaptım hocam?" diyecekti? tam da rotasyon haftaları bunlar, sezon başlangıcı, hava çok sıcak, avrupa maçı dönüşü. ben şu "yorgunuz" laflarından epey sıkıldım. yorgunsak rotasyon yapalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın