resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31608
    ne isterse olan hocamız. yönetim değişir, transferler yapılır, teknik heyetine yönetim yabancı yardımcı koyamaz ama o bir şekilde bu maliyetlerin altında istenilen topu oynatamaz.
    10 temmuz 2021 galatasaray kasımpaşa maçın da keşke kameralar önünde şov yapmak yerine sahayı izleseydin be hocam. (bkz: 10 temmuz 2021 galatasaray kasımpaşa maçı/#3206986)
    bi 25m € daha harcarsak yine istediğimiz oyunu oynatamayacağına ben artık emin oldum bu gece (bkz: 29 ağustos 2021 kasımpaşa galatasaray maçı). skor zaten rezalet ama oyun tam anlamıyla içler acısı. bu kadar savruk oyun, oyun disiplinsizliği ve ilk yarı sonunda ki rehavet şampiyonluğa giden takım görüntüsü vermiyor. 4 büyüklerde en rezil oyunu biz oynuyoruz bu sene. yemişim avrupa maçında bir devrelik şovu. belki de bu gece şampiyonluğu verdin, ortalama 1milyar tl lik gelir senin yerine rakip takıma gidecek. yazık kere yazık. bazı şeylerin artık vakti çoktan gelmiş ama yönetimden kimse ne dillendirebilir ne gerekli hamleyi yapabilir. bu akşam ki takımından utancına kafasını kaldırmamasını veya sinirden kıpkırmızı olmasını bekliyorum ama hocam maç sonu umut bozok'a "afferin oğlum" diyor.
    afferin hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın