• 172
    https://twitter.com/...310886795362307?s=20

    zaten minimum oynamamiz gereken futbol budur!

    abartmayı ne kadar da cok sevdiğimiz "mıymıyball". ılgili videoda alinmis kesilmis kirpilmis ulan ne top oynadik be denilen yine abartilan bir futbol.

    uzun süredir bahsettigimiz vurguladigimiz sey su ki, galatasaray'in minimum oynamasi gereken oyun budur! bakin minimum diyorum. biz bu oyunu zamaninda avrupa'nin o donemki devlerine karsi da oynadık. yani gidip de danimarka'nin bir sekilde avrupa ligi'nde oynadigi takimina karsi bu sekilde oynayinca kusura bakmayin da övmek yakismaz bize. tebrik ederiz. dogru yoldayiz deriz. birseylerin üzerine koyarak gidiyoruz deriz. teknik direktorun kafasinda bir plan var oyunculariiyi calistirmis, iyi motive etmis deriz.

    taç kullanimi, korner kullanimi, serbest vurus kullanimi hep calisilmisti ilgili macta. belli etti kendini. demek ki artik birseyler degismeye baslamis.

    ne zaman su oyunu avrupa'nin su zamanki devlerine karsi oynariz, dise dis kora kor mucadele gorururuz, kazaniriz-kaybederiz farketmez ama ortaya bir karakter koyariz, hah! iste o zama hep berabet ovelim.

    ama su takima karsi su oyunu oynadik diye tebrikten ote ne top oynamisiz falan bu romantikligi bi birakalim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın