resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31452
    hocayı kaybederken eleştirdiği gibi kazansa dahi eleştirenler, hoca sadece kazandığında ortaya çıkan ve geçmişte yazılan olumsuz yorumlara referans gösterip kendilerince laf sokmaya çalışanlardan daha samimi geliyor demiştim geçtiğimiz gün. bu sözümün arkasındayım.

    19 ağustos 2021 randers fc galatasaray maçında yine rezalet bir top oynattı hoca ve yine yılmaz savunucuları ortada yok. ligde kazara kötü futbolla dahi alınacak bir galibiyet ile tekrardan çıkarlar gün yüzüne.

    hocanın elindeki kadro kabul ediyorum, psv ya da ne bileyim benfica eleyecek kalitede değil. hatta psv faciası sonrası ben bu elenmeyi çok normal gördüğümü, aramızda büyük bir kalite farkı olduğunu söylemiştim. hocayı çok eleştiren biri olarak çok takılmadım bu tura.

    ama yani uefa kupası on elemesindeki avrupa'non dandik liglerinin orta sıra takımlarına dahi diş gecirememek nereden tutsan elinde kalıyor yahu hocam. nedir yani kadromuz daha mı kalitesiz bu yeni malatyaspor'dan bozma takımdan? vallahi sivasspor falan bu takımın içinden geçerdi öyle diyim. tamam takımın eksiklikleri var, gelecekler var ama yani şu takıma karşı da eldeki topcularla bir üstünlük kuralım allah rızası için ya.

    hocam bu takım ne zaman maç boyu gümbür gümbür, hiç yüreğimizi agizımıza getirmeden oynayacak. iddia ediyorum, şu an bir alt ligden bir takımla oynasak yine gümbür gümbür oynamaz bu takım. yine maçın belli noktaları maçı izlerken baygınlık gecirtir.

    ben hocanın oynatmak istediği oyunu cidden anlamıyorum. anlayan varsa anlatsın. taktiği demiyorum bakın. oyunu. bu takımın bir hücum seti, bir yerleşik savunmayı açma seti, bir kontra planı var mı çok merak ediyorum. vallahi takımın maçlarını izlerken fenalık geçiriyorum sıkıntıdan ya. hocam senin çok mu hoşuna gidiyor da bize sürekli bu rezalet futbolu izletiyorsun bir anlat hele ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın