resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3286
    bu saatten sonra galatasaray degerleriyle uyusmasinin soz konusu olmadigi futbolcumuz. bu takim tanju colak gibi bir gol kralini sirf ozel hayati galatasaray’a uymuyor diye ezeli rakibine hic dusunmeden satmis, ustelik orada da gol krali olmustur. futbol tarihinde pek benzeri olmayan boyle bir olayin otesi olabilir mi? zamaninda bizdeki seviyenin ve ozguvenin yuksekligine bakar misiniz?

    arda turan’in geri donusunde bence bu durusumuz yara aldi. simdi kendisi affedilirse ikinci buyuk hata yapilmis olur.

    diger goruste olanlarin gozunden de olaya bakiyorum. rasyonel acidan degerlendirirsek de marcao su anda takimin olmazsa olmazi kesinlikle degil. takimimizda saten 2 tane ust duzey stoper var. bir sol stoperdir tutturulmus gidiyor ama bu bence olmazsa olmaz bir sey degil. tarihimizin en efsane ikilisi bulent popescu ikisi de sag ayakliydi. real madris efsaneleri ramos pepe ikisi de sag ayakliydi. daha da bir suru ornek verilebilir bunlar gibi.

    getirebilecegi bonservis konusu da artik bizim affetmemizle degisecek bir durum degil. dun gece kendisinin degeri iyi ihtimalle yarisina dustu ve hicbir ust duzey takim binde bir bile olsa kendi takim arkadasina saldirma ihtimali olan bir futbolcuyu transfer etmeyecektir. artik buna yapacak bir sey yok.

    marcao zaten coptu istedigi yere gitsin demek istemiyorum tabii ki. hatta bence takimin en iyi oyuncusuydu ve keske bunlar yasanmasaydi ama maalesef artik yasandi. hazir transfer sezonu hala acikken takimdan maksimum bonservis alinarak gonderilmesi gerekir.

    ayrica nasil bazi davalar kamu davasi haline geldikten sonra kisinin affetmesi yetmiyorsa burada da kerem’in affetmesi konuyu degistirmez. konu galatasaray formasinin kutsalligidir ve marcao o formayi giyen bir futbolcuya saldirmistir. boyle bir hareket kimden gelirse gelsin affi olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın