resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31262
    bundan sonra sorulara seçerek cevap vermesi gereken ya da basın toplantısı yapmaması gereken teknik direktör. daha maça çıkmamışız ortada bir şey yok ancak sorulan 2 soruya verdiği 2 cevap üzerinden maçı kaybetmişiz de bahane sunmuş gibi algılar yapılıyor.

    ya ben burada terim'i çoğu zaman savunmuşumdur. bana dese ki 20 derece hava farkı vardı kaybettik ben kabul etmem bunu bahane olarak. kendisinin bile kabul edeceğini düşünmüyorum zira. yok eğer bunu bahane olarak düşünecekse de cidden emekli olabilir. bunları bahane olarak sunmasın çözüm üretsin diye, bu çözümü üretecek bilgisi ve birikimi var diye kendisine saygı besliyoruz zaten.

    adama neden kaybetttiniz diye sormuyorlar, daha bir şey kaybettiğimiz de yok zaten. iklim değişikliği sizi etkiledi mi diyorlar o da geldiğimiz yerden 20 derece daha soğuk etkilendim diyor. 70 yaşında adam bir anda 1 aydır maruz kaldığı ısıdan 20 derece daha soğuk bir ısıya maruz kalırsa etkilenir de yani, hayır etkilenmedim bakmayın siz benim ihtiyar olduğuma ruhum 18 bir de kırmızı tuborg çaktım mı barut gibi olurum demesini falan mı bekliyoruz? kendi yaşlarındaki herkesin söyleyebileceği şeyleri söylüyor. o etkilenmiştir ama futbolcusu etkilenmez. etkilenmemeli. 55.000 kişilik kadıköy deplasmanında yılları geçmiş adam 10000 kişilik stattan mı etkilenecek. soruyorlar o da cevaplıyor. aşı olalım biz de ful oynayalım demeye getiriyor. şuradan insanımız aşı olsun, ful stad oynayalım, tribün gelirlerimiz artsın diye verilen bir cevap bile gelmemiş yenilginin kılıfı olarak lanse ediliyor. cidden anlamakta zorlanıyorum ya. hiç bir soruya cevap vermesin mi bu adam. ya da kimse aşı olmasın biz boş tribünlere oynamayı seviyoruz falan mı desin. ya tamam eleştiri eleştiri de bu eleştiri değil sinekten yağ çıkartmak bildiğin.

    (bkz: 12 ağustos 2021 st johnstone galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın