resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31239
    mustafa cengiz döneminde kimi istese alınmayan teknik direktörümüz. özellikle geçen seneki kadroyla neden şampiyon olamadın ve o kadronun içi boşalmış haliyle neden psv'yi eleyemedin deniliyor. şu kadroya bir bakın allah aşkına.

    hoca'nın 4. döneminin ilk transfer dönemine yeni bir yönetim ile giriyoruz. hoca satılmasın denilmesine rağmen badou ndiaye satılıyor. boşalan orta sahayı hoca çöpten çıkardığı donk ve bitmiş selçuk ile idare edip şampiyon oluyor.

    hoca'ya iki forvet alacağız gomis'e teklif varken satalım deniyor forvetsiz şampiyonlar ligine gidiyor. devre arasına hoca 100 küsür oyunculuk liste veriyor listede olmayan diagne ve mitroglou geliyor. bu kadroyla şampiyon oluyor mesela. hoca'nın ısrarına rağmen ozan kabak satılıyor. hoca zaten takımın tek sağlam stoperi maldivler aslanını kadro dışı bıraktırmış. hocanın parlattığı rodrigues'in satışı ile hocanın ısrarıyla marcao-luyindama almıyoruz. galiba hocanın mustafa cengiz döneminde isteyip aldırdığı ilk oyuncular.

    hoca gelecek sene banega-fernando orta sahasını kurmak istiyor bir bakıyor sevilla kurmuş bizim yönetim ava giderken avlanmış. o transfer dönemini hatırlayalım. eski yönetimimiz şanları yürüsün diye aldıkları kiralıkları ile oluşan takımı. hiç izlenmemiş hiç sorulmamış aşırı uyumsuz ve temposuz bir takım kuruluyor. hoca çıkıp diyor ki oyuncunun geleceğine yatırım yapmalıyız. bu sözleri mustafa cengiz yönetimi gidene kadar bir anlam kazanamıyor zira o yönetimin böyle bir kaygısı yoktu. o yönetimi imza haraketi falcao'ya brüt 8.1 milyon bağlamaktı. o kadar uyumsuz bir kadro vardı ki ömer bayram fark yaratıyordu.

    hoca orta saha için liste veriyor liste dışı badou ndiaye ile anlaşılıyor, taraftar tepki gösterince eski yönetimin en sevdiği insan daha kötüsünü etebo'yu getiriyor. hoca 8/10 oynar yedekte bulunsun diye aldığı taylan'dan 6 numara yaratıyor. yönetim mert hakan yandaş'a ödemesini yapmamış çocuk fenere gitmiş zaten. emre kılınç'tan sol iç yaratıyor. moder olmuyor, jozwiak olmuyor, coulibaly bile olmuyor. her istediği alınmış baksanıza!

    bu arada söylemeden geçmeyelim, bu transferlerin çoğu eski yönetime bağlı bir youtube kanalında ifşalanıyordu. normalde transfer harekatındaki gizlilik kulübün namusudur, biz canlı izledik neler olduğunu.

    geliyoruz eski yönetimle son transfer dönemine. bütün liste ifşalanmış tabi ki. hocadan kontra geliyor isimleri tak tak açıklıyor. mohamed, onyekuru, irfan can kahveci, edin visca'yı istediğini açıklıyor. ilk 3 isim basına sızdırılmış çoktan ancak visca ismi fenerbahçe'ye taş koyma amaçlı. mohamed ve onyekuru zorla kiralanıyor. sonradan öğreneceğiz ki onyekuru'yu aldık diye sevinirken sevinç kursağımızda kalacak zira bonservisini 4.35 sanarken 8.7 milyonmuş. eski yönetim yine bir yerlerde transfer çalımı yiyor irfan'ı kaptırıyor. hoca kalkıp kendi çözüyor gedson'ı. yönetime sadece imza atmak kalana kadar kendi çözüyor. sağ bekte linnes ve şener'i galatasasray'a layık görenlerin aksine bedavaya yedlin çözülüyor. sonra gidip sağ içteki yağmur çamur dinlemeden oynayan asker 10 numaramızı da sezonun ortasında şutluyor yönetim.

    bu arada eski yönetimin bonservisle yaptığı son transfer ozornwafor, 2019, 300 bin €, william d'avila...

    buradan anlayacağımız hoca'nın istediği her oyuncu alınıyor demek kuyruklu yalandır. bunu söyleyen kişi de gülünç duruma düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın