resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31230
    christoph daum, fenerbahçe'deki ilk döneminde, özellikle avrupa maçları öncesi, rakip takımları küçük veya büyük takım olması fark etmeksizin her zaman överdi hatta zaman zaman bunu abartırdı. belki, oyuncularını ve taraftarını rakip takımı küçümsememesi için uyandırmak için de yapıyor olabilirdi ama asıl sebebi bence olası kötü bir sonuçta "bakın ben demiştim, çok güçlü bir takım ile oynadık" iyi bir sonuçta ise "bakın ben demiştim, çok güçlü bir takıma karşı kazandık" diyebilmek için.

    dördüncü dönemindeki fatih hocanın basın toplantıları da bana daum'u hatırlatmaya başladı ve 12 ağustos 2021 st johnstone galatasaray maçı öncesi basın toplantısındaki gibi; önce seyirci avantajı, hava koşulları vs. bahsedip sonra ama korkmuyoruz derken görünce pek tanıyamıyorum açıkçası.

    halbuki fatih terim, rakip kim olursa olsun gerek konuşmasıyla gerek davranışlarıyla çekinmediğini göstermek ile kalmayıp, bunu hem futbolculara hem taraftarlara hem de rakiplere sonuna kadar hissettiren bir teknik direktördü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın