• 2673
    2021-22 sezonunda en çok bizim canımızı yakacağını düşündüğüm konu. en fazla yabancı oyuncuya bağlı olan bir kere daha biziz. transferde adı geçen isimlere de baktığımızda yerli hiç bir oyuncunun adı geçmiyor, böyle bir planlama yok. ilk 11 oynayabilecek taylan, aytaç, emre kılınç, emre akbaba, arda turan, kerem aktürkoğlu, berkan kutlu, barış yılmaz gibi isimler var. açıkçası 3 oyuncu çıkardığımız her türlü durumda kadro gücümüzün olması gerektiğinden altında olacağını düşünüyorum.

    geleceğe yönelik bir takım kurulduğunun ve bu planı uygularken de özellikle bonservislere iyi para harcadığımızın farkındayım. ancak yapılan bütün bu planlar en temelinde 8 yabancı için yapılıyor, 3 türk konusunu çözebilecek bir hamle yapmıyoruz.

    sezon içerisinde en fazla bizim bu konuyu eleştireceğimizi düşünüyorum. ancak önlem alınmadığını görüyorum ve sezon içerisinde bahane olarak sunulmasına karşı benim karnım tok olacak, bağıra bağıra geliyor çünkü.

    tek opsiyon galatasaray yönetiminin 8 yabancı 3 türk kuralının bir şekilde değişeceğini bilmeleri. hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın