resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31181
    4 senedir takımın başında olup, altyapıdan 6 ay oynayıp giden ozan dışında, bir tane bile oyuncu çıkaramamış hoca.

    bugün berk konuşuluyor. altay'ın, ersin'in, uğurcan'ın, doğan'ın, irfancan'ın iyi kaleci olduğu yerde bir berk kendisini geliştiremedi. suçlu berk tabi.

    fatih hoca göreve geldiğinde u-17 milli takımı avrupa şampiyonasında yarı final oynadı. galatasaray'ın 8, sonradan malik'in katılmasıyla 9 oyuncusu milli takımdaydı. haaland, sanco, foden, emile smith rowe, brewster, szoboszlai, pellegri, abel ruiz, ferran torres, eric garcia. oyuncularımızın u-17'de karşılaştığı oyunculardan bazıları.

    atalay babacan yukarıdaki oyuncularla eş ya da yakın seviye görülen bir yetenekti. atalay iyi oynadığı bir maç sonrası bile kadroya giremiyor bugün. yerine arda oynuyor, geçmişte selçuk oynuyordu. üstelik arda ya da selçuk'un oynaması bize maçı da kazandırmıyor. ama atalay suçlu.

    o milli takımın iki kanadı yunus ve recep'ti. aynı yaşta bugün 1,5-2 milyon euro bonservis verdiğimiz barış allper o yaş grubunda milli bile değildi. recep zaten a takıma çıkamadı, suçlu. yunus yıllardır bir türlü tutturamadı, suçlu. biz onu bülent uygun'un yanına göndermeye çalışıyoruz.

    ömer ve emre gibi iki vasat beke yedek olsunlar diye 1 milyon euro'nun üzerinde para ödüyoruz. milli takımdan yedeği beşiktaş'ta oynayıp a mill takıma giderken süleyman luş suçlu.

    allah aşkına hocam 4 senede şu takıma alt yapıdan 2 tane bile yedek oyuncu yetiştirememek nedir? 3 sene deyip duruyorsun, bir tane topçu çıkar altyapıdan. hep mi bu çocuklar suçlu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın