resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31168
    maalesef hala aklındaki oyunu takıma aktaramamış hocamız. bunun tek sebebi de ya kendisi bunu takıma anlatamıyor ya da yeterince çalıştırmıyor yani antrenmanlar eksik veya yetersiz şekilde yapılıyor. ciddi anlamda ortada bir akıl tutulması durumu var: bu takım yıllardır birkaç maçlık periyotlat dışında rakibi ısıran, pandemi öncesi tribünde, pandemi döneminde tv başında taraftarlara "ulan gassaray bu işte be!!!" dedirten bir oyun anlayışından oldukça uzak. daha doğrusu bu takımın bir oyun anlayışı olduğuna dahi inanmakta güçlük çekiyorum.

    psv maçlarındaki görüntü ve st johnstone kurası sonrası benim rakibimizi yenme ve elememize dair inancım yoktu. şu an derli toplu oynayan herhangi bir takıma (iskoç'undan tutun letonya veya iskandinav takımlarına kadar) diş geçirebilecek veya üstünlük kurabilecek bir görüntümüz yok. bunu üzülerek söylüyorum.

    genç arkadaşlar bilmez, zamanında ali lukunku isminde güiza'dan hallice yetersiz bir forvetimiz vardı ve maçta girdiği pozisyonları cömertçe harcardı. fatih hoca ise maç sonunda kendisi için "önemli olan lukunku'nun bu pozisyonlara giriyor olması" demişti. bugün gelinen noktada ise uzun yıllardır topa düşmana vurur gibi vuran türden ilk forvetimiz olan mustafa muhammed için "o pozisyonu nasıl kaçırır?" diyor.

    diğer bir konu da yapılanma ve yeniden takım kurma konusu. benzer süreçten trabzonspor da geçiyor fakat 5 ağustos 2021 trabzonspor molde maçında benim izlediğim istekli, iştahlı ve pozisyona girme konusunda zorluk yaşamayan ve 3 tane de gol bulan trabzonspor varken kendisinin her fırsatta taraftardan sabır istemesi bana inandırıcı gelmiyor. kendisine 3-4 sezondur sabrediyoruz zaten fakat ilerleme veya iyileşme hiçbir şekilde göremiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın